2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158506 بازدید | 14067 پست
سلام بچه ها خوبید منکه دارم دیوونه میشم امروز رفتم پیش دکتر اقصی برام یه سونو نوشته بود بیمارستان مهر که میگه رحمت قوس داره درصورتی که من ساله پیش لاپاروسکوپی کردم وقوس رحمم که همون سپتومه رو دکترم برداشته حالا دکتر اقصی میگه بازم باید لاپاروسکوپی کنی منکه دیگه طلاقت ندارم زنگ زدم به اون دکتر قبلی که لاپاروسکوپیم کرد میگه نیازی نیست من داخله رحمتو دیدم وسپتومتم بداشتم شاید جای اون سپتومست که برامده شده و مشکلی نداره حالا نمیدونم حرف کدومو قبول کنم کمکککککککککککککککککککککککککک
مارال جان مگه با سونو هم میتونن بگن رحم قوسیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با عکس رنگی هم به من یکی گفت 2 شاخ یکی گفت قوسیه.........

ولی سونو چیزی نگفتن.

اما تا جایی که میدونم رحم 2 شاخ یا قوسی عامل خیلی مهمی تو سقط نیست. خواهر من ی مریض داشت که رحمش 2 شاخ بود بچه هاش زود به دنیا میان نمیمیرن. ولی اون بچه هاش زندن یکی 7 ماهه به دنیا آورد یکی 8 ماهه.

من به نظرم نمیاد خیلی به سقطهای ماههای اول مربوط باشه.
به خود من هم افلاطونیان گفت دست به رحمت نزن... باردار شو اگه قلبش تشکیل شد و اگه ماههای بعد رحم بهش فشار میاورد دهانه و.ا.ژ.ن رو میدوزیم که 9 ماه بتونه نگه داره.

اگه باردار میشی خیلی به رحمت و حرف دکترها گوش نده.

بعدشم تا جایی که به من گفتن عمل رحم خیلی راحت نیست. و ممکنه بعد عمل مشکل نازایی هم اضافه شه..
چون دیواره دیگه تخمک بارور رو قبول نمیکنه.

حتی ی دکتری به من گفت حتی اگه مشکل تو شکل رحمت بود من عمل نمیکردم... باید چند بار باردار میشدی تو ماههای مختلف 4-5-6 سقط میشد بچه هات ولی رحم جا باز میکرد تا میتونست ی بچه رو تا کامل بشه نگه داره...

به نظر من مارال جون تو که ابن سینا رفتی خیلی این دکتر اون دکتر نکن.....
من هم خیلی دکتر رفتم اما دست آخر به من 2 تا دکتر گفتن حرف آخر پزشکی زنان رو تو ایران افلاطونیان میزنه برو اون هر چی گفت همون کار رو بکن... الان هم هر ماه یکبار تقریبا میاد تهران. بیمارستان لاله میرم واسه ویزیت.

خواستی بگو شماره شو بزارم
خدای خوبم. ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به همه بچه های تایپیک
زهرا جان سلام. امیدوارم هر چه زودتر نی نی ات را سالم توی بغلت بگیری.
رویا جان خبری از خودت نمیزاری
مارال زیاد خودتو اذیت نکن. و بقیه بچه ها امیدوارم زودتر همه ما مامان بشیم.
من دیگه کلا داروهای شیمیایی را رها کردم. شوشو من را پیش یه دکتر که مارت در طب سنتی داره برده که میگه میتونه کمکم کنه. گفته برای اسفند باردار بشم و الانم یه سری دارو داده. من که خودمو انداختم تو جریان زندگی و دیگه کاریش ندارم. هر چه پیش بیاد کنار میام. حالا تا اسفند صبر می کنم تا ببینم بعدش چی میشه.
دعا کنید برام
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
میترا جون ممنون از راهنمایی عزیزم شمارشو بنویسی ممنون میشم منکه مشکله سقطم معلوم شده و درمانی هم نداره یا باید چند بار باردار بشم تا یکیش بمونه یا اسپرمه اهدایی هنوزم موندم چه کنم الان نه ماهه اقدام به باردادری از شوشو کردم که هنوز نشده تصمیم گرفتم عمل نکنم این دکترا به خاطر پول به ماها رحم نمیکنن نمیدونم چجوری میتونن این پولارو بخورن
سوما جون امیدوارم اسفند نتیجه بگیری
زهرا جون سلام.خیلی به توان بی نهایت خوشحال شدم که نی نی خوشگل و مامانی بهمن میاد. از راه دور تو و کوچولو نازنین را به آغوش گرم و پر مهر خدا میسپارم.موقع زایمان مرا هم دعا کن.قربونت برم عزیزم خیلی مواظب خودت و نی نی باش مدام بهش آیه الکرسی بخون.
بهار جون عزیزم نترس همه چیز از ترس به سرمون میاد.عزیزم خودت را به خدا بسپار و تحت نظر یک دکتر یک سری آزمیش قبل از بارداری بده.از صمیم قلب برات آرزوی مامان شدن خیلی راحت میکنم.
سوماجان امیدوارم اسفند ماه مامان شی برات بمونه.

مارال جون ان شالله تو هم زودتر جواب بگیری .. تلفن بیمارستان لاله که من از اون وقت برای افلاطونیان میگیرم اینه: 88563006
به نظر من تو دکترهای که تا حالا دیدم به نسبت خیلی بهتره..

روزیتاجان واقعا راست میگی هر چی سرمون میاد از ترسه....... من که اینقدر از بارداری اولم ترس اینکه نکنه سقط کنم داشتم که سقط شد....... دفعه های بعد هم بدتر.

خدایا خودت به تمام بچه های این تاپیک نظر لطف کن و از این مخمصه راحتمون کن.
آمیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییننننننننننن

خدای خوبم. ممنون
سلام به همگی امیدوارم حالتون خوب خوب باشه ..
مارال جون خیلی به حرف دکترها اعتماد نکن بزار طبیعی باردار بشی انشالله که اینبار برات میمونه..................منم سالها بود که لوله ی چپم مشکل داشت و بسته بود البته با لوله ی راست بارها باردار شدم که سقط شد دو سال پیش دکترم رو عوض کردم و اون گفت باید لاپاراسکوپی کنی تا لوله ی چپت هم باز بشه اینطوری شانس بارداریت دو برابر میشه عمل کردم ولی بعد از اون دیگه حامله نشدم چند وقت پیش هم عکس رنگی انداختم توی عکس نوشته بود لوله ها بازند اما در برگشت مایع تجمع داره دکتر پاکروش وقتی عکسم رو دید گفت جواب عکست با جواب لاپاروسکوپی جور در نمیاد و احتمالا عمل خوب انجام نشده و هر دو لوله مشکل داره یا باید دوباره عمل کنم یا ای وی اف و من دیگه حال هیج کدومش رو ندارم ................

زهرا جونم واقعا خوشحالم و امروز که بعد از مدتها اومدم توی سایت این بهترین خبری بود که شنیدم امیدوارم نینیت با سلامت کامل به دنیا بیاد یادت باشه شانزده بهمن باید عسکش رو اینجا بزاری تا ما روی ماهش رو ببینیم.راستی میگن لحظه ی زایمان هر دعایی مستجابه عزیزم یادت نره برای ما هم دعا کنی .....
سوما جونم کار خوبی کردی که رفتی دکتر گیاهی امیدوارم به زودی جواب بگیری .......
میترای گلم و روزیتا جونم امیدوارم شما هم بزودی مامان بشین و نی نی های سالم و صالحی به دنیا بیارین .....
سلام رویاجون......

بچه ها من اگر اینجا به کسی پیشنهاد دادم بره پیش پاکروش "حرفم رو پس میگیریم." اشتباه کردم.

تا آخر عمرم نه خودم پامو تو مطبش میزارم نه به کسی پیشنهاد میکنم بره.

در جریان حرفهایی که به من گفته بود که هستید گفته بود 5 تا عامل سقط داری رحمت هم باید عمل بشه 2 شاخه

بعد اون خیلی دکترها رفتم هیچ کس نمیگفت حتی پیشنهاد هم نداد که عمل شم/
دکتری هم که این سقطها پیشش کورتاژ شده بودم وقتی گفتم..
گفت من مطمونم رحمت 2 شاخ نیست چون کورتاژ تمام سوراخ سنبه هاشو حس کردم.
علت سقطهای تو این نیست به نظر من هپارین بزن.

از هفته پیش پری عقب افتاد هپارین شروع کردم... ولی جواب آزهام + نبود که بالاخره شنبه + شد.
یکشنبه لک بینی داشتم.. هول شدم .. دکتری دم دستم نبود. افلاطونیان که یزد بود.
دکتر قبلی هم گفت شیاف بزن.

دیدم هیچ کی کمکم کنه به پیشنهاد یکی از مریضهای پاکروش رفتم پیشش ببینم چاره ای داره......

چشمتون روز بد نبینه از منت کشی منشی گرفته که شروع کرد "تو از الان خونریزی کردی سقط میشه برو سقط کن بعد بیا."

با کلی التماس و قسم جون بچه اش رفتم داخل مطب اون افریته تا پرونده ام رو دید شروع کرد به داد زدن.
10 دقیقه ممتد سر من داد زد......من هم فقط به خودم میلرزیدم و گریه میکردم.........
هیچ دارویی و آمپولی هم نداد واسه نگه داشتنش.......

گفته امروز شوشو هم ببرم باهاش باید حرف بزنم توجیه شه......... "میخواد کورتاژ کنه بعد عمل کنه"

تا عمر دارم پامو مطبش نمیزارم.

اگه قرار باشه سقط بشه هم میزارم خودش سقط شه نه اینکه بدم دست این آدم مغرور و بی وجدان پولدوست.........

دیگه هم هیچ دکتری نمیرم میزارم ببینم خودش چی میشه 22 بهمن برم پیش افلاطونیان.... همون جا هم سونو قلب کنه.

زهراجون موقع زایمانت من هم دعا کن.
خدای خوبم. ممنون
سلام میترا جون. انشاالله که هیچ مشکلی برات پیش نمیاد و بارداری خوبی داشته باشی

اگه میشه ما رو تو جریان کارات بذار و خبر سلامتیت رو بهمون بده
راستش منم مریض دکتر پاکروشم . با این صحبتهای شما شاید لازم باشه منهم تو انتخاب دکتر بیشتر فکر کنم
سلام کسی" دچار سقط فراموش شده " شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من یه نی نی تو دلم دارم که ضربان قلب نداره سونو گفت باید کورتاژ کنم اما دکتر م گفته 10 روز صبر کن شاید علائمی از سقط داشته باشی و خودش سقط شه. روزهای سختیه !!!!!!!!!!!!
سلام سباجان..

من سقط فراموش شده نداشتم اما
من بارداری اولم هفته ای که باید قلب تشکیل میشد نشد.

دکتر برام 10 روز استراحت نوشت تا دوباره سونو شم. وقتی بعد ی هفته دیدن رشد نمیکنه داروی سقط نوشت.
چون معمولا دکترها ریسک نمیکنن به زودی دستور سقط بدن.

ان شالله هر چی به صلاحته همون میشه.
خیلی خودت رو نگران نکن.

خدای خوبم. ممنون