2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158610 بازدید | 14067 پست
سلام من این ماه تو اقدامم دیگه اگه تا مهر حامله نشم میرم اهدایی میگیرم دنرم پیدا کردم و بردم دکتر ع ...

سلام.عزیزم‌شما سقط مکرر داشتین؟با تخمک اهدایی بچه دار شدین؟چون منم باید تخپک اهدایی بگیرم

خدایاشکرت.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم واقعا متاسفم . دکتر رزاقی عالی بود که الان خارجه و دیگه نمیاد برو پیش سهیلا عارفی تهران ا ...

بنظرتون رزاقی دیگه برنمیگرده؟عارفی پولکیه؟راسته که آزمایشای چرتو پرت و گرون مینویسه؟

پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍
بنظرتون رزاقی دیگه برنمیگرده؟عارفی پولکیه؟راسته که آزمایشای چرتو پرت و گرون مینویسه؟

سلام عزیزم فکر نمی کنم برگرده . عارفی می فرسته آزمایشگاه خصوصی ولی چاره ای نیست تنها دکتر سقط مکرر الان تو تهران عارفی هست 

سلام عزیزم فکر نمی کنم برگرده . عارفی می فرسته آزمایشگاه خصوصی ولی چاره ای نیست تنها دکتر سقط مکرر ا ...

یعنی قبول نمیکنه بریم آزمایشگاه دولتی و جاهایی غیر از اونجایی که ایشون میگن آزمایش بدیم؟؟

اخلاقش چطوریه؟برخوردش با مریض چطوره؟

پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍
اشکال نداره چاره ای نداری دکترای دیگه از سقط مکرر سر درنمیارن 

سلام عزیزم منم دوبار سقط داشتم ولی من مشکل کوتاهی رحم دارم تعریف دکترعارفی رو زیاد شنیدم قرار برم اونجا یه جلسه رفتم دکترایه دیگه برام از نوشتن قرار دفعه های بعد خودش ویزیت کنه نمیدونم مشکل منو هم حل میکنه یا نه

من یه مامان خسته نیستم بااین که دوبارسقط داشتم واستراحت مطلقیم وتمام وقت درد دارمو دراز کشیدم.من خدارو دارم که همه کاراش حکمت داره با موفقیت بیشتر دونه کوچولومو میسپرم به خودش.شما هم همین کاروکنین😍