2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158610 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام من یه پسر ۸ ساله دارم بعدش ۵ تا سقط مکرر . لنفوتراپی هم انجام دادم پیش دکتر رصایی اما بی فایده ...

بنظرم برو پیشش .درسته مغرور و سخته ولی اطلاعاتش خوبه حرف نداره من علاوه بر اون قراره پیش ی دکتر طب سنتی هم برم 

سلام من یه پسر ۸ ساله دارم بعدش ۵ تا سقط مکرر . لنفوتراپی هم انجام دادم پیش دکتر رصایی اما بی فایده ...

از من شوهرم واریکوسل داشت ک با زالو درمانی و ماالجبن افتیمونی خوب شد یعنی دکتر گفته بود باید عمل کنه ولی با اینکارا خوب شد از خودم ایمنی بدنم بالاست و دلیل سقط میشه 

میدونی لنفو خوب نیست .دکتر شرکت گفت تو بدنت برعلیه  خودت آنتی بادی میسازه چ برسه ب شوهرت عصبانی شد ک چرا لنفو کردی خداروشکر برا بار سومی نزاشت انجام بدم قرص پردنیزول داد بیمارستان الزهرا سه شنبه ها هست و مطبش هم برا سال بعد نوبت میده

سلام دوستان من سه تا سقط در هفته هاي اول بارداري و قبل از تشكيل جنين داشتم و بتام هميشه پايين بود ...

نه گلم نوبت نمیده میگه از هرجایی اومدی از همونجا دوباره نوبت بگیر غصه نخور منم آپکام ۲ بود ولی توروخدا خودت دست این آزمایشگاه رضایی نده هر چی خانم دکتر شرکت گفت همونو انجام بده چون منم مثل تو شدم الکی دوبار لنفو کردم و بعد دکتر شرکت عصبانی شد ک چرا لنفو کردی ی قرص پردنیزول میده و تمام 

توروخدا یکی جواب منو بده.من سقط مکرری هستم دکتر گفته باید تخمک اهدایی بگیرم..کسی بوده که با تخمک اهد ...

من ب این دکتر طب سنتی ایمان دارم تو کانالش خانمایی بودن ک بعد ۱۵ یا ۲۰ سال طبیعی باردار شدن.قطعا شمام نتیجه میگیری 

نه گلم نوبت نمیده میگه از هرجایی اومدی از همونجا دوباره نوبت بگیر غصه نخور منم آپکام ۲ بود ولی توروخ ...

عزيز دلم مرسي كه جواب دادي

من مرفولوژي اسپرم همسرم فقط دو درصد سالمه و dfi بيست ويك هست

كه دكتر گفت اينا باعث سقط نيست

چون dfiتو رنج خوب يا متوسط روبه خوبه

و اسپرمي كه به تخمك ميرسه از لحاظ مرفولوژي قطعا سالمه

من با اپكا 3 الان روزي نصفي پردنيزولون ميخورم

البته هنوز ازمايشمو دكتر شركت نديده اينو قبل ازمايش داد

شما چند تا ميخوردي تو بارداري

خدایا تا ابد مدیونتیم به خاطر فرزندی که بهمون بخشیدی.  عاشقانه تو را سپاس   پسرم ،معجزه ی زندگیمی خیلی دوست دارم