2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158680 بازدید | 14067 پست
مامان ارنیکا جون برای سرم ازمایش ایمنی هم میخوان؟
قیمت ازاد سرم هم میگی؟من چون سری قبل با سلکسان بازم سقط کردم دکتر گفته این دفعه سرم هم میده برای احتیاط ولی من ازمایش ایمنیم مشکل نداره به خاطراین میپرسم که ازمایش ایمنی هم میخان یا نه.
بعد صفحه قبل گفتی یه سری سونو که نشون بده سقط داشتی.مثلا سونوهای اخرین سقطم رو من دارم فقط ولی از دو تای قبلی چیزی نگه نداشتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ملودی جون ستاره جون بیاین اینجا باهم صحبت کنیم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1445172&T=&postID=56769010 ستاره جون مهم نیست همون مدرک و نامه دکترو بتای مثبت کافیه مهم همون بتا مثبتس ملودی جون من نی نی ندارم منم تاباردارمیشم دقیقا روز38 دفع میشه ....................مشکلم ایمنی و انعقادیه واسه گرفتن سرم اره ایمنی مهمه اصلا دکتر تو نامه مینویسه به علت این و اون باید سرم بگیره اگه تل گرام دارین بچه ها شماره بزارین بیارمتون توگروه درخواست دوستیمو قبول کنین
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍
سلام من تازه عضو شدم قبلا عضو بودم ولی آیدیم یادم رفته. منم بعد کلی رغت آمد به تهران باز بچم داره سقط میسه الانم شد ۴تا خودشم دوقلو حالم خیلی بده خواهش میکنم اگه گروهی تو ت ل گ رام دارید منم ببرید خیای احتیاج دارم باهاتون حرف بزنم