2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158680 بازدید | 14067 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معصومه جون پس خداروشکر،میبخشی من خیلی نگرانت شدم اخه فکرکردم تا حالا هنوز آمپولا رو شروع نکردی!درمورد سونو برای سرکلاژهم باید بگم که من وقتی به لکه بینی و خونریزی افتادم دکترم فوری منو فرستادسونو،چون میگفت اگه لکه هاخیلی ادامه پیداکنه خب تبدیل به خونریزی و بعدش شکمدرد و پشت سرشم خدای نکرده سقط میاد،ببین من میگم ماها که سابقه سقط داشتیم بهتره دیگه خیلی جدی باشیم و کوچیکترین چیزها هم نادیده نگیریم!
الله الله کنی به الله میرسی!
معصومه جون اگه شما لکه بیتی داری بنظرمن حتما ظرف یکی دوروز برو سونو تا اگه چیزی باشه دکترت فوری دست به کاربشه.ببین هزیزم اگه لکه بینی نداشتی خب اشکالی نداشت تا سه هفته صبرکنی اما حالاکه زنگ خطرو داری پس خاهشا خاهر من زود باش آستین بالا بزن و همه چیو هم منتظردکترنباش،گاهی وقتا آدم خودش خطرو بیشتر و طودتر از دکترها حس میکنه
الله الله کنی به الله میرسی!
سلام.لطفا خواهشا جواب بدین..کسی تازگیها سرم ای وی ای جی با دفترچه تامین اجتماعی گرفته؟چطور باید تاییدیه بیمه گرفت بدون دردسر؟هزین شش چقد بوده.واز کجا گرفته؟من تهرانم
خدایا گاهی؛نگاهی
موبینا جون باید نامه پزشک داشته باشی 2. نتیجه مثبت ازمایش 3.یه سری از سونو ها که نشون بده سقط داشتی وقتی اینارو نشون بدی تاییدت میکنن یه نامه هم میدن که برای سری بعدی ببری براشون اون و باید دکتر پرکنه یه سونو هم از نی نی باید برای گرفتن سرم برای باردوم ببری. 13ابان 290تومن
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍