2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158714 بازدید | 14067 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام بچه ها اینجا کسی ازتبریز هست؟ میشه اسم دکترتون روبگین؟ منم ماه پیش سومین نی نی مو ازدست دادم اما امیدمو نه
یک نقطه بیش فرق رحیم و رجیم نیست از نقطه ای بترس که شیطانی ات کند.
بانو جان عزیزم انشالله دیگه برات تکرارنشه. من تهرانم و با رزاقیم دوستای تبریزیمم میان تهران پیش رزاقی.تو تهران ازمایشاتی میدن که شهرستان ها انجام نمیشه عزیزم
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍
معصومه جون گلم اولا اینکه تبریک میگم که بارداشدی،مال من سرحاملگیم همینکه جواب آز مثبت شد فوری آمپول هارو شروع کردیم،یعنی خودش رو این مساله تاکید فراوان داشت،و از هفته دهم که لکه بینی و گاها خونریزی داشتم دکترم منو فوری فرستاد سونوگرافی و تشخیص دادن که علت خونریزیه من، شل بودن دهانه رحمم بوده ،درنتیجه فوری منو عمل سرکلاژ کردن یعنی دهاته رحممو دوختن.معصومه جون اینارو به دکترت بگو که تو رو بفرسته سونو گرافی، گاهی دکترا یادشون نمیادها!
الله الله کنی به الله میرسی!
سلام ریحانه جون ممنون عزیزم .واقعا شما هم لکه بینی داشتید?من چون قبلن خارج رحمی شده بودم دکتر گفت حتما اول باید از داخل رحم بودنش مطمعن بشم بعد هپارین بدم منم تقریا از اول مهر میزنم
ریحانه جون من تقریبا از همون اول ترشح سبزرنگ داشتم ولی از 2هفته پیش تبدیل به لکه بینی شد گاهی کم وگاهی زیاد .3هفته دیگه یعنی 12هفته برام سونووازمایش غربتلگری نوشته همون موقع درمورد سرکلاژبهش بگم دورنمیشه
معصومه جونم خب عزیزم چرا از الان نمیری سونو ؟آخه دکترم بهم گفته بود به محض مثبت شدن جواب آز باید آمپول هاروزد،حالا سه هفته هم خودش زیاده ها،واسه چی اینهمه میخای ریسک کنی وتا 3 هفته صبرکنی؟بابا اینکارو نکن،بنظرم خودت اولین فرصت فوری برو سونو و جواب سونو رو ظرف یکی دوروز آینده ببربه دکترت نشون بده،والله ازدکترت زیادخوشم نیومد
معصومه جوح نتیجه آزمایشتو نشون یه دکتردیگه ام بده،اگه مشکل شما مربوط به هپارین باشه که نیاید اینهمه دست دست کنی،باید الان شروع کرده بودی آمپولارو!ببین دکترمن میگفت همارین باعث میشه خون راحت به بچه برسه و خوب رشدکنه،خاهشا اگه میتونی این مساله روجدی بگیر
مال من اولش لکه بینی بود بعد 2 روز خونریزیم شدید شد و ازم دوسه تا لخته که اومد دکتر فوری منو سونو و تشخیص سرکلاژدادن،البته اینم بگم دکترمن تو ارومیه رییسبیمارستان و فلوشیپ نازایی هم داره و فوق متخصصه،و خیلی معروف و کارش درسته