|
مشاهده متن کامل بحث +
1158714 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
معصومه جون پس خداروشکر،میبخشی من خیلی نگرانت شدم اخه فکرکردم تا حالا هنوز آمپولا رو شروع نکردی!درمورد سونو برای سرکلاژهم باید بگم که من وقتی به لکه بینی و خونریزی افتادم دکترم فوری منو فرستادسونو،چون میگفت اگه لکه هاخیلی ادامه پیداکنه خب تبدیل به خونریزی و بعدش شکمدرد و پشت سرشم خدای نکرده سقط میاد،ببین من میگم ماها که سابقه سقط داشتیم بهتره دیگه خیلی جدی باشیم و کوچیکترین چیزها هم نادیده نگیریم!
معصومه جون اگه شما لکه بیتی داری بنظرمن حتما ظرف یکی دوروز برو سونو تا اگه چیزی باشه دکترت فوری دست به کاربشه.ببین هزیزم اگه لکه بینی نداشتی خب اشکالی نداشت تا سه هفته صبرکنی اما حالاکه زنگ خطرو داری پس خاهشا خاهر من زود باش آستین بالا بزن و همه چیو هم منتظردکترنباش،گاهی وقتا آدم خودش خطرو بیشتر و طودتر از دکترها حس میکنه
سلام من تازه عضو سایت شدم دو بار سقط داشتم حدود یک هفته بعد از موعد پریودم رو خونریزی میفتم و سقط میشه کسی مثل من بوده میخوام باز بزارم باردار بشم خیلی نگرانم
سلام.لطفا خواهشا جواب بدین..کسی تازگیها سرم ای وی ای جی با دفترچه تامین اجتماعی گرفته؟چطور باید تاییدیه بیمه گرفت بدون دردسر؟هزین شش چقد بوده.واز کجا گرفته؟من تهرانم
موبینا جون باید نامه پزشک داشته باشی 2. نتیجه مثبت ازمایش 3.یه سری از سونو ها که نشون بده سقط داشتی وقتی اینارو نشون بدی تاییدت میکنن یه نامه هم میدن که برای سری بعدی ببری براشون اون و باید دکتر پرکنه یه سونو هم از نی نی باید برای گرفتن سرم برای باردوم ببری. 13ابان 290تومن
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍