2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
ریحانه جون شماهم سقط داشتی واینکه چقد طول کشید باردار شدی من الان ماه سه اقدامم ولی هنوز هیچی خیلی میترسم
خدایا شکرت منم بالاخره مادر شدم الهی همه منتظرا دامنشون سبز شه بگو ان شالله😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نازگل جون سلام عزیزم،منم از اعضای همین تاپیک سقط مکرر بودم ،عر روزمیومدم و کلی درددل میکردم اینجا با دوستان!! بله من هم سه تا سقط داشتم دیگه چهارمی واسم موند،نازکل جون من اوضاعم خیلی خیلی بد بودخودم هم مشکل انعقادی داشتم هم دهانه رحمم شل بود وبچه رو نمیتونست نگه داره تو حاملگی عمل دوخت دهانه رحم شدم هم پلی کیستیک بودم (کیست تخمدان)؛و از طرفی شوشو هم اسپرم هاش خیلی ضعیف بود زیر خط نرمال بود،من که خودم باورنمیکردم روزی بیاد و صاحب بچه بشم
الله الله کنی به الله میرسی!
خلاصه ناز گل جون بدون که تو تنها نیستی منم خیلی درد کشیدم تا خدا آخرش به دادم رسید،نا امید نشو وروحیه خودت و شوهرتو تقویت کن و ازهمه مهمتر به الله توکل کن!
الله الله کنی به الله میرسی!
من ناامیدنیستم یقین دارم روزی باردارمیشم خدا بزرگه میدونم همین روزا مادرم میکنه راستی شما دارویی هم استفاده کردی
خدایا شکرت منم بالاخره مادر شدم الهی همه منتظرا دامنشون سبز شه بگو ان شالله😍😍
سلام دوستان خوبم.من بارداربودم خیلی اذیت شدم چون دکترا بهم می گفت شاید خارج رحم باشه من 1روز از قاعدگیم گذشته بود بتام 800بود روزو72 ساعت بعد2550بود دکتر گفت باتجه به ازمایشت احتمال حاملگی خارج رحم پایینه فرستادم سونو واژینال گفت یک ساک حاملگی کوچک به اندازه 5هفته و1روز دیده میشه ولی خالیه دکترم گفت هنوز زوده ولی بهم هپارین ندادن .
دوستان من در سمت چپ وراست تخمدانم درد میکنه دکتر گفت کیست داری و به خاطرهمینه.فردا 6هفته تمام میشه تصمیم دارم 8فتگی برم سونو به نظرتون انموقع برای شروع هپارین دیر نیست؟بچه ها میترسم برام دعا کنید. لکه بینی ندارم و اسپرین وشیاف استفاده میکنم
معصومه جان مبارکه عزیزم شما الان چندهفتهای؟تمام دوستای من ساک و دوهفته بعداز مثبت شدن دیدن یعنی 6هفته طبق ال ام پی نه سونو انشالله شمازودترقلب و ببینی و بهتون امپول وبدن.
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍