|
مشاهده متن کامل بحث +
1158890 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
نازگل جون سلام عزیزم،منم از اعضای همین تاپیک سقط مکرر بودم ،عر روزمیومدم و کلی درددل میکردم اینجا با دوستان!! بله من هم سه تا سقط داشتم دیگه چهارمی واسم موند،نازکل جون من اوضاعم خیلی خیلی بد بودخودم هم مشکل انعقادی داشتم هم دهانه رحمم شل بود وبچه رو نمیتونست نگه داره تو حاملگی عمل دوخت دهانه رحم شدم هم پلی کیستیک بودم (کیست تخمدان)؛و از طرفی شوشو هم اسپرم هاش خیلی ضعیف بود زیر خط نرمال بود،من که خودم باورنمیکردم روزی بیاد و صاحب بچه بشم
خلاصه ناز گل جون بدون که تو تنها نیستی منم خیلی درد کشیدم تا خدا آخرش به دادم رسید،نا امید نشو وروحیه خودت و شوهرتو تقویت کن و ازهمه مهمتر به الله توکل کن!
سلام دوستان خوبم.من بارداربودم خیلی اذیت شدم چون دکترا بهم می گفت شاید خارج رحم باشه من 1روز از قاعدگیم گذشته بود بتام 800بود روزو72 ساعت بعد2550بود دکتر گفت باتجه به ازمایشت احتمال حاملگی خارج رحم پایینه فرستادم سونو واژینال گفت یک ساک حاملگی کوچک به اندازه 5هفته و1روز دیده میشه ولی خالیه دکترم گفت هنوز زوده ولی بهم هپارین ندادن .
دوستان من در سمت چپ وراست تخمدانم درد میکنه دکتر گفت کیست داری و به خاطرهمینه.فردا 6هفته تمام میشه تصمیم دارم 8فتگی برم سونو به نظرتون انموقع برای شروع هپارین دیر نیست؟بچه ها میترسم برام دعا کنید. لکه بینی ندارم و اسپرین وشیاف استفاده میکنم
معصومه جان مبارکه عزیزم شما الان چندهفتهای؟تمام دوستای من ساک و دوهفته بعداز مثبت شدن دیدن یعنی 6هفته طبق ال ام پی نه سونو انشالله شمازودترقلب و ببینی و بهتون امپول وبدن.
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍