2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
مامان ارنیکا جان،مال من علاوهبر آنتی ترومبین دکترم تشخیص داد که در بارداری خونم لخته های خیلی ریز ایجاد میکنه که این لخته ها تو رگ هام میموند و جلوی خونریانی به جنین رو میگرفت
الله الله کنی به الله میرسی!

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام دخترا من دوست الیکا هستم .الیکا نت نداره از من خواست که کمکتون کنم و ببرمتون تو گروه سقط
هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم  
شمارتونو واسم بفرستین
هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم  
دوستانی که تازه سقط کردین فقط اینو یادتون باشه تا دلیل سقط معلوم نشده باردار نشین
من خودم دوتا سقط اولی با قلب و دومی تا هفته ٦بدون قلب داشتم .زیر نظر دکتر رزاقی هستم و ١٣هفته باردارم.سرم ای وی ای جی و پردنیزولون میخورم .انشالله قسمت بقیه هم بشه