2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام بچه ها مامان سجاد خوش اومدی.واقعا متاسفم ما اینجاهمه هم دردیم.منم کورتاژ شدم.بعد از چند ماه رحم کاملا طبیعی میشه نگران نباش.ما مجبور بودیم کورتاژ کنیم.منم خیییییلی درد کشیدم اما دومی طبیعی سقط نشد و کورتاژ شدم.الان علم پیشرفت کرده و خییییلی ها مث ما بودن که با خوردن چندتا قرص یا زدن آمپول تو بارداری بچشون به دنیا اومده.عزیزم فقط وقتت رو پیش دکترهای ناوارد هدررنده.اگ تهرانی برو پیش دکتر فاطمه رزاقی.البته من از اهواز رفتم تهران پیش ایشون.خیلی ها بودن که تحت نظر ایشون بودن و بچه دار شدن به لطف خدا.ما یه گروه تل گرام داریم اگ میخوای شمارت رو توی خصوصی برام بفرستین تا جزو گروه سقط مکرر بشین. معصموه جون به سلامتی ان شالله این بار مامانی. سارا جون من پا درد شدید داشتم بخاطر اون رفتم پیش روماتولوژ،یکی فاکتورای من بالا بود واسه همین رزاقی منو به دکتر داخلی هم ارجاع داد.که خدا رو شکر مشکلی نبود راستی من هنوز قرصهامو شروع نکردم.اما از روزی 4تا شروع میشه و به روزی یکی میرسه
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
سلام دوستان خوبم ممنون از همدردیتون .من 1هفتس که دسترسی به نت ندارم من مشکلم سی دی 19 و اچ ال ا بود که پردی دارم 2تا 5میل .الان 3هفتس دارم می خورم به همراه اسپرین ب6 ب12. ب6قرصه ب12 امپول که دردناکم هست کلسی کیر هم دارم با امگا3 انشالله مرداد یا شهریور میرم برای بارداری. شما واه چه مشکلی دارین پردی می خورین؟
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها. مامان ارنیکا ان شالله با طی دوره درمانت مثل خیییلیای دیگ شما هم مامان میشی.والا من سی دی56+19کمی مختل بوده.بخاطر اون پردنی دارم
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
راستی بچه ها من دارم میرم جایی.ممکنه تا چند روز نتونم بیام نی نی سایت.اگ کسی سوالی داشت بپرسه بعدا میام میخونم و جواب میدم
سلام مامان ارنیکا هموسیستین من 15 است یعنی لب مرزه . کسی هست مثل من باشه . الیکا میدونی داروهای لازم برای این مشکل چیه ؟ مامان ارنیکا شما هم فکر کنم ب6 و ب12 رابرای این می خوری درسته
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم
عزیزم تل گرام من نیس.من فقط گهگاهی عضوش هستم.شمارت رو بفرست برام عزیزم
بچه های گروه تل گرام با تجربه تر هستن.بهتر میتونن راهنمایی کنن.ضمنا دسترسی به تل گرام راحتتر از نی نی سایته.
ریحانه جان هستی؟ سوال دارم خانومی. شماکه مشکلت انتی ترومبین پایین بود قبل بارداریم اسپرین داشتی؟بعداز بارداری توماه 3 چطور قطع کردی؟
ریحانه جان هستی؟ سوال دارم خانومی. شماکه مشکلت انتی ترومبین پایین بود قبل بارداریم اسپرین داشتی؟بعداز بارداری توماه 3 چطور قطع کردی؟
مامان ارنیکا من امشب بازم میام سر میزنم .اگ اومدی شمارت رو برام بفرست.چون من از فردا تا چند روز دیگ نیستم.میترسم شرمندت شم
سلام مامان ارنیکای نازنین! ایشالله که دیگه اینبار مامان میشی و این لحظات انتظار به سربیاد گلم!میبخشی من دیر اومدم آخه نی نی شبها تا اذان صبح بیداره!گلم من قبل بارداری آسپرین آ اس آ رو دکترم بهم نداد،چون من زود زود باردارنمیشدم و دکتر گفت این قرص واسه دوران بارداریت لازمه ،واسه همین دکترم صبر کرد و همینکه من باردارشدم از ماه 1 تا ماه 3 برام آسپرین تجویز کرد که روزی 1 عدد میخوردم،و 3 ماه که از حاملگیم گذشت دکتر این قرص رو دیگه قطع کرد
الله الله کنی به الله میرسی!