|
مشاهده متن کامل بحث +
1158890 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
سلام بچه ها مامان سجاد خوش اومدی.واقعا متاسفم ما اینجاهمه هم دردیم.منم کورتاژ شدم.بعد از چند ماه رحم کاملا طبیعی میشه نگران نباش.ما مجبور بودیم کورتاژ کنیم.منم خیییییلی درد کشیدم اما دومی طبیعی سقط نشد و کورتاژ شدم.الان علم پیشرفت کرده و خییییلی ها مث ما بودن که با خوردن چندتا قرص یا زدن آمپول تو بارداری بچشون به دنیا اومده.عزیزم فقط وقتت رو پیش دکترهای ناوارد هدررنده.اگ تهرانی برو پیش دکتر فاطمه رزاقی.البته من از اهواز رفتم تهران پیش ایشون.خیلی ها بودن که تحت نظر ایشون بودن و بچه دار شدن به لطف خدا.ما یه گروه تل گرام داریم اگ میخوای شمارت رو توی خصوصی برام بفرستین تا جزو گروه سقط مکرر بشین. معصموه جون به سلامتی ان شالله این بار مامانی. سارا جون من پا درد شدید داشتم بخاطر اون رفتم پیش روماتولوژ،یکی فاکتورای من بالا بود واسه همین رزاقی منو به دکتر داخلی هم ارجاع داد.که خدا رو شکر مشکلی نبود راستی من هنوز قرصهامو شروع نکردم.اما از روزی 4تا شروع میشه و به روزی یکی میرسه
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟
خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
سلام دوستان خوبم ممنون از همدردیتون .من 1هفتس که دسترسی به نت ندارم من مشکلم سی دی 19 و اچ ال ا بود که پردی دارم 2تا 5میل .الان 3هفتس دارم می خورم به همراه اسپرین ب6 ب12. ب6قرصه ب12 امپول که دردناکم هست کلسی کیر هم دارم با امگا3 انشالله مرداد یا شهریور میرم برای بارداری. شما واه چه مشکلی دارین پردی می خورین؟
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍
سلام مامان ارنیکا هموسیستین من 15 است یعنی لب مرزه . کسی هست مثل من باشه . الیکا میدونی داروهای لازم برای این مشکل چیه ؟ مامان ارنیکا شما هم فکر کنم ب6 و ب12 رابرای این می خوری درسته
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم
سلام مامان ارنیکای نازنین! ایشالله که دیگه اینبار مامان میشی و این لحظات انتظار به سربیاد گلم!میبخشی من دیر اومدم آخه نی نی شبها تا اذان صبح بیداره!گلم من قبل بارداری آسپرین آ اس آ رو دکترم بهم نداد،چون من زود زود باردارنمیشدم و دکتر گفت این قرص واسه دوران بارداریت لازمه ،واسه همین دکترم صبر کرد و همینکه من باردارشدم از ماه 1 تا ماه 3 برام آسپرین تجویز کرد که روزی 1 عدد میخوردم،و 3 ماه که از حاملگیم گذشت دکتر این قرص رو دیگه قطع کرد