2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سقط بدترین تجربه زندگی هر زنیه.اما خب چه میشه کرد.باید سعی کنیم قوی باشیم.یکی از صفات خدا «جبار»هستش.یعنی جبران کننده.پس ان شالله خدا برای هممون به بهترین نحو این روزها رو جبران میکنه.خدا رو شکر علم پیشرفت کرده و به لطف خدا خییلی از بچه هایی که چند بار سقط داشتن مادر شدن.ان شاالله ماهم میشیم
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حنانه جون من دکترم سونومو ک دیگه حنین رشدش متوقف شده بود رو مهر کرد وادروی سقط رو تو دفترچم نوشت من دفترچه به همراه سونومو بردم داروخانه بهم داد هرداروخونه ای هم ندارن داروخانه های هلال احمر دارن بیشتر
گرنگهدار من انست که خود میدانم....شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
سلام بچه ها میبخشین چندروزه نتونستم بیام و از حال شما دوستای گلم باخبر بشم،والله نی نی گاهی وقتها تا اذان صبح نمیخابه! فاتیما جونم خلاصه اینکه آخرش یه دکتری پیدا کردم تو شهر خودمون که خیلی تو کارش استاد بود وبعد کلی آزمایشات تشخیص دادکه من باید در بارداری های بعدی آمپول سلکسان و قرص آ اس آ مثرف کنم و شیاف پروژسترون تا دوماهه اول بارداری، و دوخت دهانه رحم در بارداری و اینکه 9 ماه تو استراحت رو تخت باشم
الله الله کنی به الله میرسی!
سلام بچه ها مامان ارنیکا خیلی نگرانت بودیم.ان شالله دیگه سری بعد و پس از مصرف پردنیزولون نی نی برات میمونه.خیلی ناراحت شدم.امیدوارم خدا برات با دادن بچه های سالم و صالح شادی زیاد دلتو شادکنه.من دو ماه قبل از اقدام پردنی دارم
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
سلام دوستان گلم همگی خوبید؟مامان ارنیکای عزیز واقعا سخته ولی ماها باید زود فراموش کنیم وبا توکل به خدا همه تلاشمونو بکنیم من مطمعنم خدای بزرگ حواسش به ما هست واینا هم امتحان هست.
سلام خانوما،منم تازه واردم،منو تو جمعتون بپذیرین!منم. نی نی ندارم و 4 ساله ازدواج کردم و به خیال اینکه بارداری اسون و راحته سه سال پیشگیری داشتم اما یک سال هست که تصمیم به بارداری دارم و متاسفانه تو یکسال دوبار سقط کردم یکی تو هفته شش و دومی هفته پنج توقف رشد داشتن،و بدتر از همه اینکه طبیعی دفع نمیشه هرچی دارو میدن بهم فقط درد میکشم و اخرسر کورتاژ میشم،پریشب برای دومین بار کورتاژ شدم و حس میکنم رحمم داغون شده،و ناامیدم از باردار شدن!برای بارداری بعدی باید کلی ازمایش بدیم
معصومه جون ب12 و ب 6 را امپول می زنی نحوه مصرفشونو لطفا می گی به من . برای چه مشکلی این دو تا دارو را داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنونم می شم ازت دوستم جوابموبدی
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم