2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
گل عزیزم،من تهران نیستم ،آذربایجان غربی ام شهر ارومیه!هرچندهمه بچه های این تاپیک پارسال بهم میگفتن پاشو بیا تهران،اینجا دکترهاش خیلی خوبه!ولی وقتی دیدم موقعیت شوهرم طوری نیست که بتونه منو زودبع زود بیاره تهران ،هودم اینجا خیلی گشتم تا آخرش به دکتر خوب واسه سقط پیدا کردم !واسه همین میگم تحقیق کنین یه دکتر خوب پیدا کنین،من خودم چندبن دکتر که رفتم هیچکدوم درد منو نمیدونستن وهمش میگفتن بذار پشت سرهم حامله بشی بلکه آخرش بکیش واست موند!!!!!!!
الله الله کنی به الله میرسی!
گل عزیزم،من تهران نیستم ،آذربایجان غربی ام شهر ارومیه!هرچندهمه بچه های این تاپیک پارسال بهم میگفتن پاشو بیا تهران،اینجا دکترهاش خیلی خوبه!ولی وقتی دیدم موقعیت شوهرم طوری نیست که بتونه منو زودبع زود بیاره تهران ،هودم اینجا خیلی گشتم تا آخرش به دکتر خوب واسه سقط پیدا کردم !واسه همین میگم تحقیق کنین یه دکتر خوب پیدا کنین،من خودم چندبن دکتر که رفتم هیچکدوم درد منو نمیدونستن وهمش میگفتن بذار پشت سرهم حامله بشی بلکه آخرش بکیش واست موند!!!!!!!
الله الله کنی به الله میرسی!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام دخترا خوبین من یه زمانی اینجا می امدم من ای ان نیسم،،اما بروندمو هم عارفی دید که کاری نمرد برام هم رزاقی که جواب کرفتم به لطف خدا
١١ بار. ای یر ای منفی. سه بار با داری طبیعی منجر به سقط. دوبار انتقال منفی در سیکل نجرال مشکل ایمنی و انعقادی و تنبلی،همسرم سالم، انتقال سوم به لطف خدا باردار شدم، دعام کنید
سلام من تازه واردم و الان تقریبا این تاپیگو اولاشو خوندم و واسم سوال شد که هیچ کس از صاحب تاپیک خبر نداره ؟ من واقعا واسش دعا کردم و از خدا میخوام الان دیگه به ارزوش رسیده باشه
شفای فرشته مهربونیام رو که نگرفتم میشه حالا برای شادیش صلوات بفرستید!!!!!!!!!!!!
سلام من بارسومه که باید سقط کنم! قلب نی نیم تشکیل نشده.دوبارکورتاژ کردم. الانم یک هفتس هرچی زعفرون و شیره کنجد میخورم انگارنه انگار.دریغ از یه لکه!و چون هفته دیگه امتحانم شروع میشه مجبورم بازم کورتازکنم! بارداری قبلیم که قلبشم تشکیل شده بود وازبین رفت!آزمایشاتموعکس رنگی ازرحمم مشکلی نداشت.کم کاری تیرویید دارم و زیر نظر فوق تخصص هستم. شوهرم واریکوسل خفیف داشت و دکترا میگفتن توسقط تاثیری نداره.بااینحال یکسال پیش عمل کرد.اما بازم سقط... دلیل این سقطا چیه پس؟؟؟
خدایا شکرت!!!!!!!!
حنانه جون منم الان سقط کردم اما با ۶تا قرص زیر زبوون..نرو کورتاژ دیواره آسیب میبینه..من سقط دومم کورتاژ کردم دکتر تهرانم خیلی دعوام کرد این یکیو دیگه گفت اگه درحد مرگ رفتی برو کورتاژ و با دارو و پیاده روی سقط کن
گرنگهدار من انست که خود میدانم....شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
فاطیمو جان آخه اینجا ازین قرصایی که شما میگید نمیدن. از کجا باید تهیشون کرد؟؟ بعدم من الان هرچی زغفرون و چمیدونم چیزایی که برای سقطه میخورم. هیچ افاقه ای نمیکنه و انگار نه انگار!
خدایا شکرت!!!!!!!!
سلام دوستان. معصومه جان منم نگران مامان ارنیکام کاش بیاد از خودش خبر بده.دوستای تازه وارد متاسفم که شما هم سقط رو تجربه کردین.بچه های این تاپیک هرکدوم حداقل دوتا سقط رو تجربه کردن.وهممون هم دردیم.دوستایی که تازه واردن اگ میخوان از تجربه بقیه سقط مککری ها استفاده کنن.تو قسمت بالای سایت گزینه کلوپ ها رو انتخاب کنن.وبعدش از قسمت سایر موارد ،وارد کلوپ سقط مکرر میشین.ممکنه اول خلوت بنظر بیاد.اما بچه ها میخونن سوالات رو ؛و راهنماییتون میکنن.ودر صورت تداوم حضور شما رو عضو گروه تل گ رام شون میکنن. حنانه جان پیش دکتر متخصص سقط رفتی؟مشکل ایمنی یا انعقادی نداری؟چون باید از این لحاظ چک بشی.ضمنا داروی دوران بارداریت چی بود؟همه رو بنویس عزیزم.سعی کن با گرمیجات خوردن و فعالیت بدنی سقط کنی.من که کورتاژ کردم چند ماه طول کشید تا رحمم به حالت طبیعی برگرده.و دیگه اینکه شما کدوم شهری؟اگ بتونی بری پیش دکتر فاطمه رزاقی عالی میشه.مابیشترمون زیر نظر ایشونیم.وازش راضی هستیم.شماره مطبش02122729752
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
معصومه جون شما در چه مرحله ای هستی؟من که فعلا داروها رو شروع نکردم.منتظر جواب روماتولوژ هستم
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......