2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158786 بازدید | 14067 پست
سلام حالتون خوبه ببخشید دیر اومدم نتم قطع بود من سی دی ماکرام همه بااتر از رنج بود آنتی تی پی او آنتی تروگلبین و آنتی تی جی بالا بود قبل بارداری پردنیزلون نمیخوردم به محض مثبت شدن شروع کردم من به دکتر رزاقی زنگ زدم شرایط اروژانسی بود نمیتونستم تهران برم هم فروگاه بسته بود بلیط نبود به خاطر مرگ واعظ طبسی دارو هام تلفنی گفتن شانس آوردم دکتر مشهد برام تجویز کزد قلببا یک هفته تاخیر دیده شد شکر خدا لکه بینی داشتم الان یه مشکلی برام پیش اومده نگران جنینم هنوز سونو نرفتم نمی دونم رشد کرده یا نه برام دعا کنید ترییدم یهویی کم کار شده نمی دونم چی پیش میاد 28 سونو دارم برام دعا کند خدا دیر یا زود میده به همه بچه سالم بده
"الهی ترانی منقطعا الیک و متمسکا بک ,فاهدنی فی الا مور ...." چسبندگی لوله . یکبار ای وی اف. یک انتقال منفی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیلی جان انشالله پردینازول بهت بیفته.اگه داری می خوری باید ازمایش بدی تو بعضی ها تو انتی تی پی او و انتی تروگلوموبین و..... تاثیر بد داره و چند برابرش میکنه و باید قطع بشه و فقط سرم باشه. گفتم اینم بگم چون گفتی تیرویید مشکل پیداکرده
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍
مامان آرنیکا چه خبر از خودت همه ازمایشاتت تکمیل شده ؟ ازمایشگاه بهار کجاست ؟آدرس اون هم داری توی کارگرشمالیه آدرس دقیقشو داری ؟ معصومه جان دیگه سر نمی زنی ؟؟من منتظرم وقت دکترم بشه یک ماه بعد وقت داده
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم
بچه ها انگار من تنبلی تخمدان هم گرفتم با پردنیزولون حاملگی سخته درسته پرید را به هم می ریزه ؟لطفا کسایی که سابقه مصرف پرد را دارند راهنمایی کنند. و بگند که برای حاملگی شون از داروی محرک بارداری استفاده کرده بودند یا نه ؟ ماما ن ارنیکا ، نظر شما چیه و ریحانه و بقیه دوستان خوبم کمکم کنید
سلام سارا جان وبقیه دوستان گلم.من هر روز اینجا سرمیزنم.فعلا منتظرم ببینم این ماه که متفورمین میخورم پریودم سر موقع میاد.رز|یم غذایی دارم از 18 بهمن که رژیم غذایی گرفتم 4کیلو ونیم وزنم کم شده.
سلام دوستان!نیلی 59 ایشالله که این یکی دیگه واست می مونه و دیگه قدمش انثد خیر باشه که مست سرش خاهر برادرای زیادی برا خودش بیاره!گلم درمورد مشکل رشد جنین گفته بودی ک6 باید بگم منم چون جنین هام خوب رشد نمیکردن و سقط میشدن تو این بارداری چهارمم برای اولین بار دکترم آمپول آنوکساپارین بهم داد که خودش گفت اینا واسه رشد جنین خیلی خوبه!واز همون روز مثبت شدن جواب آز بهم داد
الله الله کنی به الله میرسی!
معصومه جون منم کیست تخمدان و در نتیجه پری های نامنظم داشتم که واسه اون دکترم قبل اقدامم بهم قرص های دوفاستون میداد که ا نم میگفت اینا داروهای مخصوصه واسه منظم کردن پریودها!
سارا جون سلام گل نازم!ببین اول از همه بسم الله بگو و بعد برو سراغ پروسه های درمانی!در مورد تاخیری و نامنظمی پری همونطور که گفتم باید به دکترت اطلاع بدی و اون خودش داروهای تنظیم پریود و محرک تخمک گذاری بهت میده،که البته اینجور کارها رو بیشتر اون دکترهایی واردن که تو کار کاشت و آی وی اف هستن،چون اول میان پری ها رو با دارو تنظیم میکنن بعد به دلخواه بیمار این کار تو تعیین جنسیت جنین به دکتر وبیمار خیلی کمک میکنه!پس اصلا فکر نکن و وفقطیه دکتر خیلی حاذق وبا تجربه انتخاب نکن،نرو پیش این دکترهای زنان زایمان معمولی!ماها که مشکل سقط داشتیم دکترهایی که فلوشیپ نازایی دارن ویکم خاص و معروفن دردمون رو میفهمن!
در مورد مشکل متفورمین اونایی که معده شونو به درد میاره،اولا اینکه این از عوارض متفورمینه و ثانیا اینکه دکترم میگفت برای تسکین دردمعده ناشی از متفورمین ،موقع درد اندازه سر قاشق چایخوری عسل بخورین،واقعا مسکن معده ست،اما همونطور که گفتم مقدار کم؛ نه زیاد
راستی بچه ها من الان هفته 37 باردای هستم و دیگه چیزی به زایمانم نمونده،واسه منو دخترم دعاکنین که به سلامتی بدنیا بیاد! همتونو خیلی دوست دارم و تک تک تون رو خیلی خوب درک میکنم،میدونم الان چی میکشین،باورکنین منم تاقبل بارداری وضع روحیم ازشماها خیلی بدتر بود،اما نا امید نشین و فقط به اون بالایی توکل کنین وهمه چیو به اون بسپرین،ببینین که چطوری گره ها رو یکی یکی از هم باز میکنه!من چون سر این سقط ها خیلی درد کشیدم و در نهایت نا امیدی خدا آخرین لحظه دستمو گرفت و برام آبرو داری کرد،واسه همیندرد دل شما رو هوب میفهمم وتا بتونم سعی میکنم همیشه بیام بهتون سربزنم وتا جاییکه میتونم به نوبه خودم راهنماییتون کنم،چون اینجا مشکل همه تقریبا مثل همدیگه ست!
سلام ریحانه عزیزم ممنونم از راهنمایی خوبت انشالله که به سلامکتی زایمان می کنی و عکس نی نی اتو اینجا برامون می ذاری برای سلامتی تو و نی نی ات اگه قابل باشیم دعا می کنیم . فقط ما را فراموش نکن و هر از گاهی بهمون سربزنید لطفا. با دیدن ایمیل شما جان تازه ای گرفتم
سلام ریحانه جون. ممنون که تو این هفته های اخربارداری هم به ما سرمیزنی وراهنماییمون میکنی. انشاالله که به سلامتی زایمان کنی و دختر گلتو بعد از این همه سختی بغل کنی برای ما هم دعا کن عزیز.