2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158849 بازدید | 14067 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ریحانه تو پست های قبلیت خوندم آزمایشاتو به دکتر روماتولوژی بردی. میشه بپرسم دکترت کی بود؟ آخه منم حس میکنم مشکل انعقادی دارم چون پروتیین S هفت تا کمتر از نرمال بود ولی دکتر حاج شفیعها گفت مشکلی نداره. امپول انکساپارین رو دکتر روماتولوژی برات تجویز کرد؟
سلام مریمی جون،خوبی گلم!خب من یه اطلاع از آخرین وضعیتم بدم:من الان ماه ششم بارداری رو هم به امید خدا تموم کردم و من حدود یکماه پیش که پیش دکتر حاج شفیعها رفتم گفتش دهانه رحمم خیلی بازه و منو اورژانسی بردن اتاق عمل ودهانه رحمم رو دوختن،نی نی هم به امید خدا سالمه و دختره
الله الله کنی به الله میرسی!
و اما در مورد آزمایش ها،! بله من نتیجه آزمایشاتم رو پیش دکتر آغداشی که روماتولوژ معروفی در ارومیه هستن بردم، و ایشون دیگه تخصصش درمورد خون واینجور چیزایت،برام یکی دوتا آزمایش دیگه ام توشت وگفت آزمایشات که حاج شفیعها واست نوشته ناقصه ومن تکمیلش میکنم، ودرنهایت با توجه به نتیجه آزمایشهام بهم گفت در طول 9ماه بارداری باید آمپول آنوکساپارین بزنم ومن الان هرروز شوهرم یه آمپول بهم میزنه!خاهرگلم حتما به حرفم گوش کن ویه سری به دکتر آغداشی بزن،کارش حرف نداره
الله الله کنی به الله میرسی!
سلام ریحانه خوبی؟من چند وقت پیش برات پست گذاشتم اما فک کنم ندیدیش.نمیدونی چقد خوشحال شدم که همه چی خوبه برات.خدا رو شکر.مگ تو همون اول سرکلاژ نکردی؟ این عمل دوم چی بود؟
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
ریحانه منم آز های انعقادیم نرمال بود فقط آنتی ترومبین بیشتر از حدنرمال بود.تو میدونی این یعنی چی؟ودیگ اینک قبل از بارداری آاس آ باید بخورم.توبارداری هم احتمالا هپارین
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......