2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158849 بازدید | 14067 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ریحانه ایشالا ک برات مشکلی پیش نیاد عزیزم میشه فشارتو بگی چنده؟
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی
یاسین جان ،من آمپول ای آنوکساپارین رو از اول بارداری زدم وتا آخر بارداریمم باید همچنان بزنم!در مورد فشارمم باید بگم اوایل بیشتر وقتها فشارم قاتی پاتی بود یا پایین میومد بعضی وقتها هم بالا میرفت وتب میکردم،واسه همین رفتم پیش دکتر تغذیه واون واسم برنامه نوشت که چی بخورم وچه مقدار غذا بخورم،شاید باورت نشه اما من ازونوقت کاملا خوب شدم وفشارم طبیعی شده، گاهی وقتها فشارم انقددپایین میومد شبا که تپش قلب هم میگرفتم!واسه همینم توصیه میکنم توام اگه مشکل فشار داری واسه خودت یه دکتر تغذیه انتخاب کن
الله الله کنی به الله میرسی!
ستاره جان هرچند دیگه اینجا خیلی سوت وکور شده و گویا قدیما خیلی ها اینجا میومدن ومیرفتن،اما الان دیگه داره کم کم تطیل میشه،اما خب سوالتو بپرس در خدمتم
الله الله کنی به الله میرسی!