2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158849 بازدید | 14067 پست
سلام شکیرا جان جنین و بده آزمایش تو همون ابن سینا مشخص می شه منم 6 تا سقز کردم آخری رو می رفتم پیش معین کلی دارو و درمان نشد ولی فرستادم ابن سینا می ن مشخص شده که تو آزمایشات چیزی نیست ولی بعد تشکیل جنین خون لخته می شه و خونرسانی به جنین قطع می شه گفتن این ماه قبل بارداری شروع کنم به هپارین و سرم ivig زدن پس برو شروع کن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلاااااام ریحانه عزیییییزززززم.خوبییییییی؟نی نی خوبه؟منم خوبم خداروشکر.هفته پیش عمل کردم پیش دکتر رزاقی.گفت چسبندگی نداشتم.فقط یه سپتوم کوچیک داشتم که اونم برداشت.واینکه کمی مشکل ایمنی دارم و کممممی انعقادی که پردنیزولون و آاسآ بهم داده.
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
تو خوبی عزیزم؟دعا برای من فراموش نشه مامان ریحانه عزیزم.راستی نی نی دختره یا پسر؟من دلم میگه دختره.
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
سلام شکیرا جان از بالای صفحه قسمت کلوپ ها رو انتخاب کن یه صفحه جدید باز میشه باعنوان همه کلوپها،و بعد برو پایین صفحه جدید واز قسمت سایر موارد سقط مکرر رو انتخاب کن و بیا تو.البته با موبایل نیا.باید با غیر از موبایل وصل شی به نت
سلام الیکا خانوم ،خداروشکر که به سلامتی عملت هم تموم شد،راستش از اینکه داری علت سقطهاتو پیدا میکنی خوشحالم چون اینطوری به موفقیت نزدیک میشی،منم که سونو رفتم گفتن نی نی دختره،البته توی 17 هفته و4 روز رفتم
الله الله کنی به الله میرسی!
پس اگه چسبندگی نداری،دیگه فکرنکنم واست عکس رنگی لازم باشه!راستی الیکا ایشالله کی میخای اقدام کنی واسه حامله شدن؟بنظرم دیگه زیاد لفتش نده،زمان رو ازدست نده،هرچه سریعتر بهتر
سلام مامان ریحانه گلم.خوبیییییی؟خدارو هزااااار بار شکر.ایشالا خدا دخترتو هزار سال زیر سایه تو و پدرش نگه داره.به دلم افتاده بود دختره.خداروشکر.نمیدونی از روزی که تو حامله شدی من چقد روحیه گرفتم عزییییزم.ولا چسبندگی نداشتم اما دکترم گفت یه سپتوم کحوچیک داشتم که اونو برداشت.گفته تاسه ماه اقدام نکنم.یعنی ایشالا تو سال جدید اقدام میکنم.ریحانه خیییییلی برام دعا کن.تو حال و هوای منو میدونی و درکم میکنی.برام دعا کن و به دخملی هم بگو برام دعا کنه.دعا کنه که منم مادر اولاد سالم و صالح بشم ایشالا.
سلام به همه ریحانه خدا نی نی تو حفظ کنه منم دخملیم میشه خیلی عاشقشم مهرش بجور ب دلم افتاده خدا حفظش کنه راستی اسمشو میزارم بهار تو چی؟
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی
سلام یاسین جون،به به پس نی نی توام دختره!با این حساب ازین به بعد باید تورو مامان بهار صدابزنیم دیگه!مرسی گلم ایشالله خدا دخترتو روام واست حفظ کنه وسر زنده وصالح وسالم بیاد بغلت،ایشالله!
مرسی ریحانه جون همچنین دختر تورو امپولتو همچنان میزنی؟ هفته چندی؟
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی