2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام گلناز عزیز خوبی؟باور کن خیلی به یادت بو.دم خانومی.سونوی قلب رفتی؟
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام ریحانه عزیزم انشالله به سلامتی نی نی اتو بغل بگیری ممنونم از توصیه هات ترا خدا هر از گاهی پیش ما بیا شما را می بینیم امیدوار می شیم
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم
سلام مامان ریحانه عزیزم.خوبی؟من همییییشه میام و سر میزنم.اما چون کسی نیس چیزی نمینویسم.عزیزم من بخاطر تو همیشه میام اینجا.امیدول نی نی کوچولو خوب باشه.ریحانه عزیزم برای منم دعا کن......دعای تو به خدا نزدیک تره......راستی ریحانه لطفا لیست داروهات رو توی دوره های قبل و این بارداریت بهم میگی؟
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
ریحانه جون مارو از خودت بی خبر نذاری ها.امیدوارم دل هممون شاد باشه.فعلا بای
سلام الیکای نازنین ایشالله هرچه زودتر شماهم خبر بارداریتو به ما میدی! توی لیست داروهای بارداری قبلیم فقط اسیدفولیک و ASA 80بود که با عدم رشد جنین مواجه وسقط شد اما لیست داروهای جدیدمو بعد آزمایش های کامل سقط ،دکترم داد که شامل هر روز یک عدد آمپول آنوکساپارین ویک قرص اسیدفولیک و یک قرص ASA80هستش و همچنین آمپول های پروژسترون هر روز
الله الله کنی به الله میرسی!
سلام ریحانه جون.ممنون گلم.راستی شما علت سقطات معلوم شد؟من هنوز علت سقطام و پیدا نکردم متاسفانه.راستی عزیزم هروقت رفتی سونو ان تی حتما بیا و با خبرای خوب خوشحالمون کن.التماس دعا
ایشالا به زودی همه خانومای اینجا بیان و باخبرای خوب اینجا رو گل بارون کنن
راستی ریحانه اون چیزی که گفتم رو با انگشتت روی شکمت مینویسی؟امانت امام جعفر صادق (علیه السلام)