2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
بچه ها هیچ کدوم از شما شوهرتون وتاریکوسل نداره میگم من تمام آزمایشات و دادم و سالم بودم به جز عکس رنگی میشه سقط من از واریکوسل شوهرم باشه خش به حالتون خداقل علت سقطتونو می دونید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من نمی دونم و امیدی هم ندارم
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام بچه ها خوبین؟ریحانه جان خیلی خوبه که ضربان قلب دیده شد به امید خدا مشکلی پیش نمیاد.ساراجان مشکل عکس رنگیت چه بود؟بچه ها من 9روز از موعد قاعدگیم گذشته ولی پریود نشدم.من جلوگیری دارم منتظرم که روز سوم قاعدگی برم ازمایش هورمونی بدم.
سلام به همه! ساراجون بله واریکوسل در مرحله اول باعث نازایی ودر مرحله دوم باعث سقط میشه،خب من که پارسال واسه علت سقط هام پیش دکتر رفتمدبعد از کلی آزمایش از من، دکترم مشکوک به داشتن واریکوسل شوهرم شد وشوشو رو به سونو گرافی از بیضه ها فرستاد وگفت علت سقط میتونه از واریکوسل باشه که اگه اینطوری باشه باید شوشو عمل جراحی بشه که اونم خداروشکر شوشو واریکوسل نداشت،البته اگه هم داشت با یه عمل جراحیه ساده مشکل برطرف میشه و زوجین میتونن راحت باردار بشن
الله الله کنی به الله میرسی!
سارا جون منم که یکم وسواسی شدم دوسه روز پیش یکم با شوشو حرفم شدوعصبانی شدم روز بعد فوری رفتم سونوی قلب،البته واسه دومین بار وخودسرانه رفتم که گفت جنین ٨هفته و٣روزشه،خودشم نزدیکای٢سانتی هم اندازشه وفردا هم میرم پیش دکترم تا واسم نوبت واسه غربالگری بده،دیکه جونم واسه ساراخانوم بگه سینه درد شدید وتکرر ادرارشدید هم دارم،تاامروزهم که آمپولهای پروژسترون استفاده می کردم دیگه دکتر گفت کافیه وقطعشون میکنه از فردا
راستی سارا جون اینم بگم منم مثل شما وقتی أزمایش انعقاد خون دادم ،توی آزمایش هیچ مشکل انعقادی نداشتم ها،اما دکتر متخصص روماتولوژیبهم گفت شما مشکل انعقادیت انقد خفیفه که تو آزمایش دیده نمیشه،اما این مشکل رو داری و لخته های انقد ریزی تو خونت هست که مانع خونرسانی به جنین ودرنهایت باعث عدم رشد جنین وسقط میشه والآن من تحت نظر دکترم هرروز یک آمپول آنوکساپارین ویک قرص AsA80 میخورم واسیدفولیک و ویتامین
سللللام ریحانه عزیزم.خوبی؟خییییلی خوشحالم که حال خودت و نی نی خوبه خدارو شکر.عزیزم التماس دعا.راستی برای یاسین عزیزهم خییییلی خوشحال شدم.اصلا آدم این خبرهارو که میشنوه انرژی میگیره و دلش شاد میشه.عزیزم راستی ماتو تل گرام یه گروه داریم اگه خواستی شمارت رو بده ادت کنم.
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
راستی ریحانه لیست کل دارو هایی که الان مصرف میکنی رو میگی لطفا؟تو بارداریای قبل هم میشه بگی چه دارو هایی استفاده کردی؟
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......