2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم مشکل انعقادی ندارم ولی با این وضعیت بازم به من داروهای انعقاد دادن برای امتحان من ابن سینا هم میرم بخدا خیلی وحشتناکه این دفعه انقدر امید داشتم که هیچ شد دیگه جوابی ندارن کورتون درمانی می خواد بکنه ولی خیلی عوارض داره اونم واسه خودش واسه علم خودش معلوم نیست خوب میشه یا نه
نه عزیزم شوهرمم سالم همه آزمایشام سالمه خودشونم می گن نمی دونیم دیگه الان جنینو فرستادم پاتولوژی ببینم چی می گن دیگه نمی دونم افسردگی گرفتم نمی تونم به هیشکی بگم چون هیشگی درک نمی کنه
سلنا مثل من من حتی به خواهرام هم نگفتم به قول تو تا کسی این مشکلو نداشته باشه درک نمی کنه خیلی سخته هم باید درد بکشی هم باید مخفی کنی خدایا خودت به دادمون برس
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم
سارا جان مرکز خوبیه ولی وقت گرفتنی می گن از سهیلا انصاری بگیرید بهتره منم می رم ولی پیش اون نرفتم می خوام ایندفعه وقت گرفتنی بگم به اون وقت بده تمام آزمایشاتو با خودت ببر هزینش یکم زیاده ولی تمام آزمایشارو می ده من الان هر جا میرم اون آزمایشا رو نشون میدم می گن کامله