2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
ریحانه جان دکتر گف چن هفتته؟؟؟
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون ریحانه جون راستی از دیروزه سینه هام درد میکنن
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی
سلللااام دوستای نازنینم.چند روزی مسافرت بودم اومدم و با خوندن مطالب اینجا کللللی خوشحال شدم.یاسین و ریحانه عزیزم خییییلی خوشحالم که خدارو شکر خوشحالین.ریحانه جان و یاسین جان اگه لایق باشم دعاگوی شما و نی نی کوچولو هستم.ریحانه جان خیلی خوشحال شدم که سونو قلب رفتی.ایشالا قسمت همه منتظرها.ایشالا نی نی هاتون نه ماه بچسبه بهتون و بعدشم صحیح و سالم به دنیا بیان.راستی دعای ماهم فراموش نشه دوستان.دعای زن حامله به خدا نزدیکتره.از خودتون مارو بی خبر نذارین.دوستون دارم
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
سلللااام دوستای نازنینم.چند روزی مسافرت بودم اومدم و با خوندن مطالب اینجا کللللی خوشحال شدم.یاسین و ریحانه عزیزم خییییلی خوشحالم که خدارو شکر خوشحالین.ریحانه جان اگه لایق باشم دعاگوی تو و نی نی کوچولو هستم.خیلی خوشحال شدم که سونو قلب رفتی.ایشالا قسمت همه منتظرها.ایشالا نی نی هاتون نه ماه بچسبه بهتون و بعدشم صحیح و سالم به دنیا بیان.راستی دعای ماهم فراموش نشه دوستان.دعای زن حامله به خدا نزدیکتره.از خودتون مارو بی خبر نذارین.دوستون دارم
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
بخانم ها بین علایم بارداری پوچ وسالم فرقی هست من الان شش هفته باردارم ولی از ترس اینکه سونو بگه پوچ نرفته ام سونو تو این بارداری حالت تهوع و حساسیت سینه هام بیشتر یعنی میکنه نی نی قلب داشته باشه تو رو خدا برام دعا کنین ایشالله بارداری تا آخر به خوبی پیش بره
باران جان خوش اومدی عزیزم.امسیدوارم نی نی کوچولو سالم اشه و به موقع بیاد بغلت.عزیزم امیدوارم به زودی خوشحال بشی.میتونی بیای تو کلوپ سقط مکرر.از تو قسمت کلوپ ها پیداش کن و اگه دوست داشتی و مناسب حال و هوات بود بیا اونجا
سلام دوستای گلم همگی خوبین؟باران جان خیلی خوش اومدی،عزیزم تو که هفته ششم بارداریته،بنظرم وقتشه بری سونو ،هم وأس خاطر سلامتیه خودت وهم نی نی لازمه،!راستی تو این بارداری چه داروهایی مصرف میکنی؟ سارا جون فدات بشم مرسی نازنین،ایشالله هرچه زودتر قسمت توام بشه،راستی ساراجون الان توچه مرحله ای هستی؟ الیکا جون تو حالت چطوره خوبی خانومی؟
الله الله کنی به الله میرسی!
مرسی ریحانی جان سلکسان آسپرین و فولیک اسید میخوام هفته هشتم برم که نگه برو دو هفته دیگه بیا از این جور انتظار متنفرم حداقل الانمنم مثل بقیه دارم از بارداری لذت میبرم به خودم امیدواری میدم