2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
من دلم روشنه به لطف خدا ایشالا نی نی ت سلامت و به موقع میاد بغلت.خانومی دعای زن حامله به خدا نزدیکتره توهم منو گوشه دعاهات یاد کن عزیز
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
سلام الیکا جون،تو چقد خوبی،نمیدونی حرفات چقد قشنگه!ایشالله خدا خودش من وتو وهمه کسانی که بامشکل سقط مواجه هستن،رو نجات بده وبه توام هرچه زود یه نی نیه خوشکلو تپل مپلی سفید وبلنمک بده،خودشم نی نیت لپ هاش مثل کوفته تپلی باشه!
الله الله کنی به الله میرسی!

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام ریحانه جان بازم تبریک میگم واقعا با حرفات موافقم ماها که قبلا سقط داشتیم وقتی میفهمیم بارداریم نمیدونیم خوشحال باشیم یا ناراحت من که کلا زدم تو بی خیالی گاهی یادم میره باردارم داروهات تقریبا مثل منه 6روزه انوکساپارین میزنم اسپرین واسیدفولیک ومتفورمین وپردنیزولونم میخورم هرشبم یک عدد شیاف امیدوارم این تلاش ها جواب بده
اگه میشه گلناز جون به روی پاکت آمپول هات نگاه کن ببین ایرانیه یاخارجی؟ درمورد زدن آنوکساپارین هم باید بگم که الان 2 روزه که شروع کردم و برای تزریقش میریم درمانگاه اونجا 2500 میگیرن ،میزننآخه به شوشو میگم خوب نگا کنه تا یادبگیره،مال توچی؛ کی واست میزنه؟
من روز اول شوهرم زد ولی بقیه رو خودم میزنم به نظر من خودت بزن تا ترست بریزه البته من کلا نترسم تصمیم گرفتم خودم بزنم 90 درجه فرو میکنم تو شکمم خیلی راحته دکترم گفت ایرانی وخارجی فرقی نداره
مرسی گلناز جون اینهمه خوب راهنماییم میکنی،پس آنوکساپارین های توام مثل مال منه،آخه مال منم ایرانیه،بمنم دکتر گفت ایرانی وخارجی فرقی نداره،! فقط یه سوال دیگه،اینکه شماوشوهرت چجوری انقد زود زدن آمپولا رو یادگرفتین؟شوهرمن دوروزه باهام میاد درمانگاه به تزریقاتی نگاه میکنه که چجوری میزنن تا یاد بگیره،هنوزم میگه یادنگرفتم
سلام ریحانه جان عزیزم یاد گرفتن نمیخواد شما سرنگو 90 درجه به حالت عمود بگیر بعد فرو کن تو شکمت اصلا درد نداره فقط نباید بترسی چون اینجوری دستت میلرزه سرنگ فرو نمیره بعد اینکه سوزن رفت داخل خیلی اروم دارورو خالی کن
مرسی گلناز جونم،ببینم مال شما جای آمپولا کبود شده یانه؟آخه تزریقاتی به شوهرم میگفت سعی کنید 40 درجه بزنین تا جاش کبود نشه،میگفت اگه خیلی عمود بزنی جاش کبود میمونه! شوهرم میگه بذار فرداهم نگاه کنم تاخوب یادبگیرم