|
مشاهده متن کامل بحث +
1158890 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
سلام ریحانه جان بازم تبریک میگم واقعا با حرفات موافقم ماها که قبلا سقط داشتیم وقتی میفهمیم بارداریم نمیدونیم خوشحال باشیم یا ناراحت من که کلا زدم تو بی خیالی گاهی یادم میره باردارم داروهات تقریبا مثل منه 6روزه انوکساپارین میزنم اسپرین واسیدفولیک ومتفورمین وپردنیزولونم میخورم هرشبم یک عدد شیاف امیدوارم این تلاش ها جواب بده
اگه میشه گلناز جون به روی پاکت آمپول هات نگاه کن ببین ایرانیه یاخارجی؟ درمورد زدن آنوکساپارین هم باید بگم که الان 2 روزه که شروع کردم و برای تزریقش میریم درمانگاه اونجا 2500 میگیرن ،میزننآخه به شوشو میگم خوب نگا کنه تا یادبگیره،مال توچی؛ کی واست میزنه؟
من روز اول شوهرم زد ولی بقیه رو خودم میزنم به نظر من خودت بزن تا ترست بریزه البته من کلا نترسم تصمیم گرفتم خودم بزنم 90 درجه فرو میکنم تو شکمم خیلی راحته دکترم گفت ایرانی وخارجی فرقی نداره
مرسی گلناز جون اینهمه خوب راهنماییم میکنی،پس آنوکساپارین های توام مثل مال منه،آخه مال منم ایرانیه،بمنم دکتر گفت ایرانی وخارجی فرقی نداره،! فقط یه سوال دیگه،اینکه شماوشوهرت چجوری انقد زود زدن آمپولا رو یادگرفتین؟شوهرمن دوروزه باهام میاد درمانگاه به تزریقاتی نگاه میکنه که چجوری میزنن تا یاد بگیره،هنوزم میگه یادنگرفتم
سلام ریحانه جان عزیزم یاد گرفتن نمیخواد شما سرنگو 90 درجه به حالت عمود بگیر بعد فرو کن تو شکمت اصلا درد نداره فقط نباید بترسی چون اینجوری دستت میلرزه سرنگ فرو نمیره بعد اینکه سوزن رفت داخل خیلی اروم دارورو خالی کن