2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام بجه ها خوبین،،من ایران نیستم،و تحت درمان ناباروری و سقط مکررم،دوباره قلب بحه تو هفته ٩ ایستاده،،دکتر اینحا میکه هاشیموتو داری،و فقط بهم لتروکسین دادن،که مال تیروییده،،اما بردنیزولون نمیدن،،خسته شدم،میکن نمیدیم ما تو بروتوکولمون نداریم،،کسی مثل هست ایمنی بالا و هاشیموتو داشته باشه
١١ بار. ای یر ای منفی. سه بار با داری طبیعی منجر به سقط. دوبار انتقال منفی در سیکل نجرال مشکل ایمنی و انعقادی و تنبلی،همسرم سالم، انتقال سوم به لطف خدا باردار شدم، دعام کنید
لیلی جون،،میتونی،اما دکتر خودش هبارینو فطع میکنه به موقع جون باعث خونریزی میشه،، لیلی،،دکترت کی بود،،علت سقطات حی بود،،و ایا سما مسمل ایمنی انعقادی داشتی؟؟ بحه ها می بخاطر مشکل ایمنی،سلنیوم و بردنیزولون مصرف کرده،،ترو خدا کمک کنید
١١ بار. ای یر ای منفی. سه بار با داری طبیعی منجر به سقط. دوبار انتقال منفی در سیکل نجرال مشکل ایمنی و انعقادی و تنبلی،همسرم سالم، انتقال سوم به لطف خدا باردار شدم، دعام کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی یا مدد اون مطلبی که من گذاشتم مال یکی از کاربران نی نی سایت بود واسه من نبود
"الهی ترانی منقطعا الیک و متمسکا بک ,فاهدنی فی الا مور ...." چسبندگی لوله . یکبار ای وی اف. یک انتقال منفی
عسل خوبی خیلی متاسفم کاش به جایه عارفی میرفتی رراقی ببین شماره پروندتو بده مامانت یا یکی از اقوام پول ویزیت بدن زنگ بزن تلفنی با عارفی صحبت کن پول ویزیت که بگیره پروندتو نگاه کنه بهت بده الان به جایه سرم یه آمپولی هم میدن البته برتی آی وی اف
"الهی ترانی منقطعا الیک و متمسکا بک ,فاهدنی فی الا مور ...." چسبندگی لوله . یکبار ای وی اف. یک انتقال منفی
الیکاجون سلام،ببینم تمام آزمایش مربوط به سقط هات فقط همین چند تا مورده؟بنظرم آزمایشات کامل نیست،راستش مال من حدود دوصفحه بود فقط آزمایش خون هام،اما خب شاید دکترت اینارو واست لازم دونسته!ببینم دکترت ، دکترباتجربه ایه یانه؟
الله الله کنی به الله میرسی!
سلام ریحانه جون.آره همین هان.تازه اینارو هم از چند تا دکتر زنان جمع کردم و دادمشون.راستش من اهواز دکتر مربوط به سقط سراغ ندارم.تاپیک هم زدم .باید چکار کنم؟اینجا راحت آزمایش نمینویسن
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
سلام ریحانه جون.والا من دکتر مشخصی ندارم.اما چون الان داروی اعصاب مصرف میکنم فعلا نمیتونم برم اقدام.عزیزم اگه میشه من حقیرم دعا کنا ماها همدردیم و حرف هم رو خوب میفهمیم.میدونی که تو دلم چه خبره
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
ممنون خواهر گلم.ریحانه جون بیشتر بیااینجا.ایشالا این ماه حاجت بگیری و نی نی نه ماه تو شکمت به سلامتی بچسبه و بعدم به راحتی دنیا بیاد عزیزم.
اینجا دیگه شده یه فضائی که همه بیان و بخونن و برن. چون یا کسی با این درمانهای روتین مث هپارین و پردنى و ... نتیجه نگرفته و منتظر معجزه س یا نتیجه گرفته و داره به بچه دارى میرسه. من از دسته اولم. همه راها رو رفتم. نه خودم نه همسرم مشکلی نداریم ولی ...