2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

توکل جون چطوری از رویان وقت گرفتی ؟؟؟؟؟ شوهرتم اومد زمان تشکیل پرونده
"الهی ترانی منقطعا الیک و متمسکا بک ,فاهدنی فی الا مور ...." چسبندگی لوله . یکبار ای وی اف. یک انتقال منفی
سلام دوستان ...امیدوارم همگی خوب باشین و به زودی نتیجه بگیرین .... نیلی 59 میشه بگی دکترت کی هست و در مورد پلاسما فرز توضیح بدی عزیزم؟ عدد apca شما چند بود؟؟ من مشکل شما رو دارم و هم سرم زدم و هم لنف کردم هم پرد ....
سلام. خوبین،،مننم تو کلوب سقط مکرر هستم اما تا حالا اینحا نبودم،،مرسی نیلو جونى،،منم ٣ تا سقط دارم،،اما هشت ساله ای وی اف میکنم،،بارداریام طبیعیه اما قلب می ایسته تو هفته ٩
١١ بار. ای یر ای منفی. سه بار با داری طبیعی منجر به سقط. دوبار انتقال منفی در سیکل نجرال مشکل ایمنی و انعقادی و تنبلی،همسرم سالم، انتقال سوم به لطف خدا باردار شدم، دعام کنید
من. نیبی او و anti. Tg بالا دارم ده برابر نرمال،،اما تیروییدم دارم مه تحت درمان دکتر غددم،،کسی هست مثل من باشه،،من ایران نیستم،و دکترای اینحا واسه ایمنی جیزی نمیدن،حون میکن ضررش بیشتر از سودشه،، ایرانم اومدم عارفی بهم سلکسان داد،که باز سقط شد،و و حالا که بعش توضیح دادم میکه زیر نظر دکتر بردنیزولون و سلنیوم بخوورى،،نمیدونم حرا وقتی ایران بودم بیشش و دید ایمنی دارم بهم نمفت. حالا دستم کوتاهه. ترو خدا راهنمااییم کنید،میخوام بکم مادرم برام بردنیزولون بفرسته،،اکر کسی سلنیوم مصرف کرده بکه،،از کاریوتایبم دادم خوب بوده،،امر کروه تلکرام دارین نمن ببرین ترو خدا،،الان دو هفتس بجم تو دلم مرده،،میترسم برم کورتاز. ،سری قبل قرص مذاشتم با درد زییااااد و دفع نشد اخرش مورتاز،،هر کار میکنم سقط نمیشه،،
١١ بار. ای یر ای منفی. سه بار با داری طبیعی منجر به سقط. دوبار انتقال منفی در سیکل نجرال مشکل ایمنی و انعقادی و تنبلی،همسرم سالم، انتقال سوم به لطف خدا باردار شدم، دعام کنید
سلام دوستان شرمنده چند روزه نت نداشتم از همتون متشکرم که به من امید دادید منم امیدم به خداست انشا اله هممون با هم بچه دار می شیم دیگه به جز امید کاری ندارم ممنونم از همتون توکل بر خدا جان شما اون عمل و انجام دادین هزینه هاش چطوره
توکل بر خدا جان منم کلیه داروهایی که گفتی رو امتحان کردم ای وی ای جی سلکسان هپارین پردنیزو لون متفورمین آسپرین و فولیک اسید ولی متاسفانه جواب نگرفتم ولی دکتر معین گفت این دفعه می مونه ابن سینا می رفتم جوابم نگرفتم آخه من شهرستانم اومدن به تهرانم واسم سخته ولی با این وجود می آم و بر می گردم پیش دکتر میر دامادی هم رفتم اونم واسم تا 2ماه پنی سیلین 1200 داده هیچی هم نگفت انشا الله تو هم نتیجه می گیری هممون صاحب نی نی می شیم دیگه به جز توکل کاری نداریم
سلام دوستای نازنینم من چند روزی مسافرت بودم و به نت دسترسی نداشتم.دلم براتون تنگ شده بود.دوستای تازه وارد متاسفم و همدردی من رو بپذیرین.راستی من هیستروگرافیم نرمال بود و آزمایش خون هم فکتور های زیر رو دادم که فقط cvm(igg)مقدارش 149 بود و از حد نرمال بیشتر بود.بنظرون این میتونه علت سقط باشه؟سطح ویتامین d3من هم یا6 بود یا 7.اگه اشتباه نکنم. cadio(igg) cardio(igm) cmv(igg) toxoplasma(igg) cmv(igm) toxopiasma(igm) rubella(igm) rubella(igg) phospholipid ab(igg) phospholipid ab (igm) protein c protein s listeria(igg) listeria(igm) بنظرتون این آزمایشا کامله؟احساس میکنم همه موارد نیست
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
با سلام به همه دوستان گلم من با تجربه سه تا سقط قبلی الان هفته32 بارداریم داروها :تزریق روزی دوتا آمپول هپارین5000 و تزریق سرم ivig تا شش ماهگی و عمل سرکلاژ در 14 هفتگی سوالی که دارم اینه که میتونم زایمان طبیعی داشته باشم. کسی با تزریق هپارین تجربه زایمان طبیعی داره؟
سلام به همه دوستای گلم!لی لی 3 بله تاجاییکه من اطلاع دارم شما میتونی زایمان طبیعی کنی،فقط چون هپارین مصرف میکنی دکترت توی آخرای بارداریت مصرف هپارینت رو قطع میکنه که موقع زایمان طبیعی زیاد خونریزی نداشته باشی،البته همه اینها رو باید زیرنظر دکترت وبا اجازه اون انجام بدی،تاخودش روز قطع هپارین رو مشخص کنه همین!شما حتی میتونی سزارین بیحسی هم بشی
الله الله کنی به الله میرسی!
سلام ریحانه جون خوبی؟ من میام اما کسی نیست.چیزی نمینویسم.راستی سوال پست قبل من رو جواب میدی لطفا؟شما میدونی ؟
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
سلام