|
مشاهده متن کامل بحث +
1158890 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
الیکا جونم من با موبایلم همیشه میام تو نی نی سایت والانم هرچی بالای صفحه رو نگاه میکنم چیزی بنام کلوپ ها رو نمیبینم،اگه میشه بکم راهنماییم کن،هروقت اومدی ودیدی حتما جوابمو بنویس
مهسا جون چه خوب که دوباره رویا جان رو به یادم آوردی،متاسفاته هیچ خبری از ایشون نیست اما خیلی خیلی دلم میخاد که یکبار بیادو از خودش واسمون بگه،بابا دنیاکه به آخر نرسیده
الیکا جونم من با موبایلم همیشه میام تو نی نی سایت والانم هرچی بالای صفحه رو نگاه میکنم چیزی بنام کلوپ ها رو نمیبینم،اگه میشه بکم راهنماییم کن،هروقت اومدی ودیدی حتما جوابمو بنویس
ریحانه عزیزم با موبایل که میای نشونش نمیده باید با کامپیوتر وصل شی.چون منم وقتی با موبایل وصل میشم نمیبینمش.گلم راستی تو پست قبلی لینک رو گذاشتم.با کلیک رو لینکش بیا تو کلوپ
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟
خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
گلناز جان ان شالله که این بار بارداری موفقی داری عزیزم اصلا نگران نباش خدا بزرگه و نی نی گلت رو برات نگه میداره.شرمنده یه سوال بپرسم ؟شما چند بار سقط داشتی؟چند هفته؟
سلام ریحانه جون من امروز رفتم پیش حاج شفیعها واسه اینکه آزمایشای سقط رو واسم بنویسه ولی وقتی سونو های قبلیمو دید که دوتا سقط بدون تشکیل قلب بود گفت هیچ آزمایشی لازم نیست بدی. گفت برو روز دوم پری بیا واست قرص تقویتی بذارم. حالا من نمیدونم چیکار کنم؟ آخه چرا آزمایشاتو واسم ننوشت؟ به نظرت برم یه دکتر دیگه؟
سلام دوستای گلم.گلنا عزیزم خیلی خوشحال شدم خانومی.بحق بانوی دو عالم،بحق دل شکسته بی بی رباب خانوم ایشالا که بچت صحیح و سالم و به موقع میاد بغلت.مارو از خودت بی خبر نذاری ها...ایشلا بعد از 40هفته نی نی میاد و با خبر تولدش این تاپیک رو شاد میکنی.فقط گلم یه کاری کن.وضو بگیر و رو شکمت با انگشت بنویس امانت امام صادق (علیه السلام).ایشالا خود امام صادق شفاعت بکنه
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟
خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......