2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
الیکاجون میبخشی یه خاهشی دارم!منم میخام بیام تو کلوپ سقط مکرر اما واقعا بلد نیستم،اگه میشه یا واسم لینکشو بذار ویا خودت منو دعوت کن اونجا!خاهش میکنم عزیزم
الله الله کنی به الله میرسی!
الیکا جونم من با موبایلم همیشه میام تو نی نی سایت والانم هرچی بالای صفحه رو نگاه میکنم چیزی بنام کلوپ ها رو نمیبینم،اگه میشه بکم راهنماییم کن،هروقت اومدی ودیدی حتما جوابمو بنویس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهسا جون چه خوب که دوباره رویا جان رو به یادم آوردی،متاسفاته هیچ خبری از ایشون نیست اما خیلی خیلی دلم میخاد که یکبار بیادو از خودش واسمون بگه،بابا دنیاکه به آخر نرسیده
سلام ریحانه جون باگوشی معلوم نیس.منم با گوشی نمیتونم برم تو کلوپ. وقتی میخوام برم کلوپ با کامپیوتر وصل میشم.اما لینکشو میذارم میتونی فعلا با گوشی بااین لینک بیای گلمhttp://old.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=11064&ChatDate=5-6-1394
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
الیکا جونم من با موبایلم همیشه میام تو نی نی سایت والانم هرچی بالای صفحه رو نگاه میکنم چیزی بنام کلوپ ها رو نمیبینم،اگه میشه بکم راهنماییم کن،هروقت اومدی ودیدی حتما جوابمو بنویس
ریحانه عزیزم با موبایل که میای نشونش نمیده باید با کامپیوتر وصل شی.چون منم وقتی با موبایل وصل میشم نمیبینمش.گلم راستی تو پست قبلی لینک رو گذاشتم.با کلیک رو لینکش بیا تو کلوپ
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
سلام به روی ماهت ریحانه جون.خدا نکنه دلت بگیره.خوبی؟من میام اینجا اما چون کسی نیس پست نمیذارم
سلام دوستای گلم من دیروز فهمیدم باردارم(ناخواسته وخداخواسته ) خودم رفتم ازمایشگاه درخواست بتا تیتر دادم که روز29 پری 307 بود بعدشم سریع رفتم دکتر وکلی دارو بهم داد بچه ها واسم دعا کنید
گلناز جان ان شالله که این بار بارداری موفقی داری عزیزم اصلا نگران نباش خدا بزرگه و نی نی گلت رو برات نگه میداره.شرمنده یه سوال بپرسم ؟شما چند بار سقط داشتی؟چند هفته؟
ب مثل باران☔ د مثل دریا🌅
سلام ریحانه جون من امروز رفتم پیش حاج شفیعها واسه اینکه آزمایشای سقط رو واسم بنویسه ولی وقتی سونو های قبلیمو دید که دوتا سقط بدون تشکیل قلب بود گفت هیچ آزمایشی لازم نیست بدی. گفت برو روز دوم پری بیا واست قرص تقویتی بذارم. حالا من نمیدونم چیکار کنم؟ آخه چرا آزمایشاتو واسم ننوشت؟ به نظرت برم یه دکتر دیگه؟
سلام دوستای گلم.گلنا عزیزم خیلی خوشحال شدم خانومی.بحق بانوی دو عالم،بحق دل شکسته بی بی رباب خانوم ایشالا که بچت صحیح و سالم و به موقع میاد بغلت.مارو از خودت بی خبر نذاری ها...ایشلا بعد از 40هفته نی نی میاد و با خبر تولدش این تاپیک رو شاد میکنی.فقط گلم یه کاری کن.وضو بگیر و رو شکمت با انگشت بنویس امانت امام صادق (علیه السلام).ایشالا خود امام صادق شفاعت بکنه