2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام مریمی جون میبخشی دیر جواب دادم،آره بیمارستان مطهری اونطوریه ،واسه اولین بار فقط یخته نوبت گرفتن،چون بعد اون دیگه واست تشکیل پرونده میدن ودیگه هروقت بری،کسی بهت نمیگه برو فلان روز بیا،چون فکر میکنن دکتر بهت گفته بیا
الله الله کنی به الله میرسی!
بابت آزمایشها اصلا نگران نباش مریمی جون،چون آ نایش مربوط به سقط رو دکتر میفرسته رویان واونجاهم نهایت 6-7 روز نتیجه آماده میشه،راستی یادم رفته مشکل شما چی بود؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

با سلام من 5 سقط داشتم که آخری 1 ماه پیش بود ابن سینا کلیه آزمایشها رو دادم هیچ مشکلی من و همسرم نداشتیم رفتم پیش دکتر معینی که در حاملگی آخری با اینکه مشکلی نداشتم آمپول سلکسان و ivig زدم که باز هم سقط شد دیگه الان ناامید نا امیدم نمی تونم پیش کسی اشکامو نگه دارم کسی با شرایط من بوده که بچه دار بشه
سلام سلنا جون،خاهر عزیزم!خاهشا توکلت به الله رو از دست نده،حتما مطمین باش اون بالا یکی زیر نظرت گرفته تاببیته صبرت تو آخرین وسخت ترین لحظات ،چقدره، پس سعی کن ازین امتحان الهی سربلند بیرون بیای،خدا داره امتحانت میکنه یعنی هممونو! آخرشم یه نی نیه خوشکلو تپلی بهت میده،بگو ایشالللللله!
سلنا جان دوست گلم همه ماهایی که اینجاییم مثل همیم و همین مشکلات و استرس رو داریم.تنها کاری که ازمون بر میاد اینه که فقط منتطر رحمت خدا باشیم.گلم غصه نخور میدونم خیلی سخته اما ان شالله خدا با دادن یه نی نی خوشکل و سالم تمام این غم و غصه ها رو از دلمون پاک میکنه .فقط توکل کن به خدا.خودش وسیله سازه دوستم
ب مثل باران☔ د مثل دریا🌅
مریمی جون میشه بگی نسبت فامیلیت با شوهرت چیه؟ درمورد آز کاریوتایپ باید بگم توی شهرهای بزرگی مثل تهران یکم طول میکشه اما تو شهرخودمون اینجا کاریوتایپ نهایت یک هفته تا ده روز آماده ست حالا شایدم یکم زودتر
سلناى عزیز نمى دونم چى بگم که ارومت کنم چون خودم هم بى تابم من ٤ بار سقط داشتم هیچ مشکلى هم نه خودم نه همسرم نداریم هر جور ازمایشى که بگید رو هم دادیم که جواب تمامى خوب بود از هر جور دارویى که هم بگى استفاده کردم اسپرین پردنیزول هپارین سلکسان سرم اى وى اى جى اما نشد که نشد همه مثل هم توى هفت هفتگى پس از تشکیل ضربان قلب دیگه رشد نمى کردند خلاصه هر دکترى هم که بگى رفتم دکتر عارفى مرکز ابن سینا و حتى رویان اما هیچ کدوم علت سقط رو نفهمیدن چهار پنج سال هست که همش تو حصرتم خیلى دارم اذیت میشم سخته ادامه درمان رو در رویان انجام میدم گفتن اگه هیچ کدوم از این دارو ها جواب نداده احتمال داره مشکل از خود جنین باشه یعنى پدر و مادر سالم اما جنین حاصله معیوب پس در نهایت باید پى جى دى کرد من توى سیکل میکرو پى جى دى هستم خیلى مى ترسم یه خانمى تو رویان همین مشکل رو داشت و در دو سال سه بار عمل تخمک کشى کرده بود که روى هم نزدیک ٣٠ جنین داشت اما متاسفانه همه جنین ها با پى جى دى مشخص شد مشکل دارند راه حلش هم اینه که انقدر تخمک بکشند و جنین تشکیل بدن تا یکیش سالم باشه و انتقال بدن که این همه هزینه خیلى بالایى داره هم زمان میبره هم ممکنه اصلا نتیجه نده و جنین سالمى نباشه راه حل بعدى استفاده از اهدایى هست یا تخمک اهدایى یا اسپرم اهدایى اما دکتر حافظى در رویان گفت ادمایى بودند از ١٠ جنین ٩ تا معیوب بودند و یکی سالم همون یکى رو انتقال دادند و طرف بچه دار شده همه چیز دست خداست باید به این باور برسیم نه اینکه فقط در حد حرف باشه باید باور داشته باشیم همه چیز دست خداست موفق باشى