2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158786 بازدید | 14067 پست
سلام من اردیبهشت ماه یه سقط داشتم تو هفته یازدهم دلیلش هم نزدن قلب جنین بوده تو خونه سقط کردم هم جنین وهم جفتش دفع شد بعد از سقط یه بار پریود شدم وهمه چیز عادی بود بعد از پری رفتم تو اقدام الان دوباره پری شدم وباردار نشدم ولی خونریزیم وحشتناکه ومدام لخته های خونی بزرگ دفع میکنم ومدام پوشک عوض میکنم به نظر شما به سقطم ربط داره ممنون میشم اگه اطلاعی دارید راهنماییم کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستای گلم امیدوارم همتون خوب باشین. نیلوفر عزیزم تو چطوری؟چه خبرا دوستان؟ ریحانه جان ایشالا قدامت پربار باشه و خدا یه نی نی سالم و صالح بذاره تو بغلت پریما جان شما زود اقدام کردی برا بارداری.باید حداقل3سیکل پریودی صبر کنی و بعد بری اقدام .تا رحمت فرصت بازسازی داشته باشه.تازه سه سیکل حداقلشه.از من میشنوی چند ماه بعد از سقطت صبر کن.و راستی اگه میتونی برو به دکترت بگو برات آزمایش بنویسه
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
سلام دوستای گلم خوبید؟؟ ازتون میخوام تو این شب های قدر برای من دعا کنید من رفتم اقدام. همه دکتر و آزمایشاتم رو دادم و ازینجا به بعدش فقط دست خداست..... خودتون سقط رو تجربه کردین میدونین چقدر سخته ولی به خدا دیگه طاقت شکست ندارم. میدونم که درک میکنین شش ماه بچت تو شکمت باشه لگد بزنه براش قصه بگی سیسمونی بخری ولی بدون اینکه مشکلی داشته باشی خیلی ناگهانی بچت رو از دست بدی بعدش دوباره باردار بشی با خواهر شوهر و جاریت ولی بچه تو قلبش تشکیل نشه ولی خواهر شوهر و جاریت قلمبه بشن و جلوت راه برن و از تاریخ زایمان و بیمارستانشون حرف بزنن...دیگه حرفای مردم که به کنار... تورو خدا برام دعا کنید که منم به زودی بعد از 9ماه بارداری سالم و بچه سالم تا سال دیگه این موقع بچم رو تو آغوش گرفته باشم.... با چشمای گریون ازتون التماس دعا دارم...دعای مومن در حق مومن مستجاب میشه منم برای تک تکتون دعا میکنم که به زودی زود به حاجتتون برسین
سلام دوستای گلم. پریسان جون به سلامتی.ایشالا خدا بهت یه نی نی سالم و صالح بده دوستای نازنینم اگه لایق باشم تو این شبهای عزیز دعاگوی همه منتظرای فرزند هستم.شماهم منو از دعاهاتون بی نصیب نذارین.اگه میشه منم یه گوشه دعاهاتون دعا کنین.ایشالا مولا علی(ع)امشب حاجت همه مارو از خدا بگیره و شفاعتمون کنه.
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......