|
مشاهده متن کامل بحث +
1158791 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
سلام من اردیبهشت ماه یه سقط داشتم تو هفته یازدهم دلیلش هم نزدن قلب جنین بوده تو خونه سقط کردم هم جنین وهم جفتش دفع شد بعد از سقط یه بار پریود شدم وهمه چیز عادی بود بعد از پری رفتم تو اقدام الان دوباره پری شدم وباردار نشدم ولی خونریزیم وحشتناکه ومدام لخته های خونی بزرگ دفع میکنم ومدام پوشک عوض میکنم به نظر شما به سقطم ربط داره ممنون میشم اگه اطلاعی دارید راهنماییم کنید
سلام دوستای گلم امیدوارم همتون خوب باشین. نیلوفر عزیزم تو چطوری؟چه خبرا دوستان؟ ریحانه جان ایشالا قدامت پربار باشه و خدا یه نی نی سالم و صالح بذاره تو بغلت پریما جان شما زود اقدام کردی برا بارداری.باید حداقل3سیکل پریودی صبر کنی و بعد بری اقدام .تا رحمت فرصت بازسازی داشته باشه.تازه سه سیکل حداقلشه.از من میشنوی چند ماه بعد از سقطت صبر کن.و راستی اگه میتونی برو به دکترت بگو برات آزمایش بنویسه
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟
خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
سلام دوستای گلم خوبید؟؟ ازتون میخوام تو این شب های قدر برای من دعا کنید من رفتم اقدام. همه دکتر و آزمایشاتم رو دادم و ازینجا به بعدش فقط دست خداست..... خودتون سقط رو تجربه کردین میدونین چقدر سخته ولی به خدا دیگه طاقت شکست ندارم. میدونم که درک میکنین شش ماه بچت تو شکمت باشه لگد بزنه براش قصه بگی سیسمونی بخری ولی بدون اینکه مشکلی داشته باشی خیلی ناگهانی بچت رو از دست بدی بعدش دوباره باردار بشی با خواهر شوهر و جاریت ولی بچه تو قلبش تشکیل نشه ولی خواهر شوهر و جاریت قلمبه بشن و جلوت راه برن و از تاریخ زایمان و بیمارستانشون حرف بزنن...دیگه حرفای مردم که به کنار... تورو خدا برام دعا کنید که منم به زودی بعد از 9ماه بارداری سالم و بچه سالم تا سال دیگه این موقع بچم رو تو آغوش گرفته باشم.... با چشمای گریون ازتون التماس دعا دارم...دعای مومن در حق مومن مستجاب میشه منم برای تک تکتون دعا میکنم که به زودی زود به حاجتتون برسین
سلام دوستای گلم. پریسان جون به سلامتی.ایشالا خدا بهت یه نی نی سالم و صالح بده دوستای نازنینم اگه لایق باشم تو این شبهای عزیز دعاگوی همه منتظرای فرزند هستم.شماهم منو از دعاهاتون بی نصیب نذارین.اگه میشه منم یه گوشه دعاهاتون دعا کنین.ایشالا مولا علی(ع)امشب حاجت همه مارو از خدا بگیره و شفاعتمون کنه.
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟
خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......