2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158884 بازدید | 14067 پست
سلام بچه ها جون خوبین؟ بچه ها یه سوال برا پیش اومد.یعن منی که سقطم زیر سه ماه بوده ورشدش تو6 متوقف شده مشکلم حادتره؟یعنی امیدی نیس به ماههای بالا برسم؟
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ریحانه عزیزم نترس.دردش که از درد سقط بدتر نیست.که هممون چند بارم تجربش کردیم و دیگه آبدیده شدیم.بعضی از حرفا اغراقن و بعضی ترسها کاذبن
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
نه الیکه جون خودتو نگران نکن...به دکترت اعتماد کن و راه علمی رو پیش بگیر..اولم به خدا توکل کن...استرس از هر دردی بدتره..همه بیماری ها و مشکلات به خاطر استرسه..تو سقطم خییییییییییلی تاثیر داره.
جبیییییییییییغغغغ خیلی خوشحال شدم ارام خیییییلی خیلی، خدارو هزاران مرتبه شکر ایشالا بسلامت بغل بگیری ونصیب دوستای گلم و خودمم بشه ایشالا خدایا شکرت
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی
آخه ریحانه تو پستای قبلی به نیلوفر گفت وضعت بهتره چون تا 6 بچت مونده.میخواستم بدونم مگه ماه بارداری ای که بچه سقط میشه به درصد موفقیت بارداری بعدی ربط داره؟یعنی منی که تو ماه پایین سقط کردم اوضاع برا بدتره؟
یعنی انقد خوشحال شدم اشکام ریختن
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی
پستتو پنج بار خوندم
نه عزیزم . من خودم بعد زایمان زودرسم یه بارداری ناموفق تو همون هفته های اول داشتم که رشد نمیکرد....ربطی نداره نگران نشو..شااااید کسایی که بارداری پوچ زیاد داشتن بگن مشکل تخمک و اسپرمه. فکرای منفی نکن..
دوستان من یکی از دوستام بهم پیشنهاد ویتامین ب کمپلس و ب 6 داده و یه روز کمپلس و فولیک 5 و یروز ب6 و فولیک 5 میخورم اما ارام جان هم گفتن اسپرین هم بخور من اینارو چجوری بخورم ک تداخل نداشته باشن؟؟؟؟ میگم ویتامینا اثر فولیکو نبرن؟
ایشالا پریسان جون، خدایا یعنی میشه؟
خیلی ممنون پریسان و یاسین عزیزم .... انشالله شما هم خیلی زود بیاید و خبر باردارشدنتون بهموم بدید .... یاسین جان امیدوارم که خیلی زود جواب بگیری و مطمئن هستم که میگیری خداروشکر ماها که باردار میشیم به صورته طبیعی شانسه بیشتری برای بارداریهای خوب داریم ، نگران نباش ... اگه دوست داشتی دکترم خانم فاطمه ابراهیمی هستش هم توبیمارستان گاندی بهمن و میلاده خیلی مهربونه همیشه به من خونسردی و ریلکسی میده اگه خواستی شمارشو میدم بهت
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ... ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید امیدی هست چون خــــدایـــی هست ... آری ، وچه زیبا نوشته بود ... همواره با خود تکرار میکنم،امیدی هست ؛ چون خــــدایـــی هست ...
انشالله که میشه.برای اینکه به زوذی هممون نی نی های سالم و صالح و تپل مپلی و خوشگل داشته باشیم صلوات.................اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم....