2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
راستی بچه ها من نتایج آزمایش اسپرم شوشو رو چندروز پیش به دکتر ارولوژی نشون دادم گفتش اسپرم شوهرت خیلی ام وضعش خوبه،خاستم بگم نتایج اسپرم رو همیشه نشون دکترهای اورولوژی بدین،اونا واردن تو این جور چیزا،! اصلا نشون دکتر زنان یا دکترهای دیگه ندین چون گمراهتون میکنن،من سرم اومده واسه همین گفتم،
الله الله کنی به الله میرسی!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه دکتر زنان نتایج آز شوشو رو دید گفت وضع اسپرم شوشو خیلی خرابه باید بری آی یو آی، دیگه خیلی نگران شده بودم،وقتی دکتر ارولوژی دید گفت این جور چیزا رو متخصص های اورو لوژی بهتر میفهمه نه دکتر زنان
الله الله کنی به الله میرسی!
بچه ها من رفتم پیش یه دکتر زنان هیچی حالیش نبود حالا میخوام برم پیش یه دکتر معروف دیگه میخوام یه کم اطلاعات داشته باشم.پس کمکم کنید.کدوم ازمایشا از همه مهمتره که من به دکتر بگم برام حتما بنویسه؟جفت بارداریام پوچ بودن
اره میدونم.من کرمانم عزیزم.اون دفعه هم رفتم پیش یه دکتر معروف ک بیشعور حتی به حرفامم گوش نداد.بهش گفتم سقط کردم رفته دارو تخمک گذاری برام نوشته.بدون یه ازمایش.می خوام این دفعه خودمم یه کم بدونم.اخه چند ماهه نوبت گرفتم