2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
بچه هااا من حالم خیلی بده حس میکنم از حسودی میخوام بمیرم
ببخشید این حرفا رو میزنم اصلا دوس ندارم جو تاپیک رو منفی کنم ولی دلم داره میترکه هییییچکس درکم نمیکنه که باهاش صحبت کنم
من تو بارداری اولم با دختر خالم همزمان باردار شدیم، با دختر خالم از بچگی با هم بودیم، اون موقع هم خیلی ذوق داشتیم بچه هامونم با همن و سیسمونی با هم میریم میخریم و... که نی نی من سقط شد و نی نی دختر خاله ماه پیش ب دنیا اومد، بچه اش رو خیلی دوست دارم و براش خیلی خوشحالم ولی ته دلم گرفته بود تا باردار شدم و این سری هم هفته ی پیش سقط شد، امروز فهمیدم خواهرشوهرم بارداره، اونم اولین روز آخرین پریش دقیقااا عین من بود، اگه سقط نکرده بودم بچه هامون دقیقا همسن بودن اون با کلی ذوق از سونوی قلب و وقت ان تی و سیسمونی صحبت میکرد ومن خودمو ذوق زده نشون میدادم در حالیکه قلبم فشرده شده بود، الانم قلبم به شدت تیر میکشه
چرا همه اطرافیانم انقدر راحت و بی دردسر نی نی دار شدن به جز من آخههه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سارا جان بعد از سقط حتما آنتی بیوتیک بخور خدای نکرده عفونت نگیری قرص آهن هم برای جبران خون از دست رفته بخور دکتر ب من قرص متیل ارگونوین هم داد تا زودتر همه خونها خارج شه من از پنجشنبه پیش خونریزی داشتم، شنبه دفع شد امروز هم خونریزیم تموم شد
خانوما یه سوال، چرا اکثر دکترا میگن مورفولوژی پایین اسپرم مشکلی نداره؟ مورفولوژی نرمال همسرم شش درصد بود، قبل از اقدام هم دکتر زنان هم دکتر ارولوژ گفتن خوبه، که باز هم سقط سد، اینجا هم زیاد دیدم خانومایی که همسراشون مورفولوژی پایین داشتن سقط رو تجربه کردن، پس چرا کاری نمیکنن دکترا؟ فقط دکتر رضوان کاظمی تا نتیجه ی آز اسپرم رو دید گفت علت سقطهات همینه برو دنبالش، ولی دکترای دیگه گفتن طبیعیه و حتی وینامین هم ندادن من ب هر دکتری همین اول پیشنهاد پی جی دی بدم قبول میکنه انجام بده؟ کدوم دکترها انجام میدن؟ ممنون میشم اگه میدونید بگید
سلام بچه ها.من تازه واردم. اگه کسی بعد چند تا سقط بارداری موفقی داشته بگه, یه ذره هم امیدواری بدید ترو خدا, من میخوام دوباره اقدام کنم ولی فکر و خیال اذیتم میکنه.
میترسم برای دیدارم از بهشت به جهنم آید !! مادر است دیگر...مادر..
سلام به همه سیماجون توکلت رو از دست نده به نظر من خدا مارو دوست داره و میخواد بیشتر بهش نزدیک بشیم و صبور باشیم بعد ایشالا به وقتش دامن همه سبز میشه یه نی نی سالم .درمورد مورفولوژی دکتر اورولوژیست میگفت5درصد شکلاش خوب باشه نرماله البته این بستگی به تعداد اسپرمم داره.به نظر من تو این سقطای مکرر بیشتر از یک علت وجود داره.راستی من ندونسته اون دوباری که پوچ شد اوایل بارداری و قبلش جیگر مصرف میکردم بعدا فهمیدم نباید مصرف بشه از طرفی هم غلظت خون داشتم اصلا اکسیژنم به جنین نمیرسیده و پوچ میشدن احتمالا این یکی از علتاش بوده
سلام پریسان جون خوبی؟منم بهترم شکر.... سیما جان باتماااااام وجودم درکت میکنم چون منم همین اتفا تو برا افتاد.....عین همین اتفاق تو......منم خیلی بهم ریختم.....اما باید سرپابشیم.....به خودم گفتم خدای اونها،خدای منم هست...پس به منم لطف میکنه میده.....انشالله
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
سحر جان من روزی که رفتم کورتاژ یکی اومده بودکه چند روز دیگه زایمانش بود میگفت 5تا سقط داشته اونم تو24هفته و18و9و......خداروشکر بارآخر براش آمپول و اینا دادن و الحمدلله بچش تااون سن اومده بود.ایشالا تاالان به دنیا آورده باشه نی نیشو.البته میگفت بار آخر قبل از بارداری آخر آز ژنتیک دادن.اون بنده خدا بعد10سالداشت مادر میشد.....پس باز هم باید خدارو بخاطر داشته هامون شکر کنیم و امیدوار باشی به لطفش
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
سیما جان کاملا حالتو درک میکنم خواهروجاری منم همزمان بامن بارداربودن ولی بچه من سقط شد این حس اصلا حسادت نیست چون منم گاهی اینجوری میشم مدام میگم اگه نی نی منم بود الان همسن اونا بود ولی این حرفا جز لطمه روحی واسمون چیزی نداره بهتره بیشتر تمرکزمونو بزاریم واسه نی نی بعدی ایشالا خدا صدای مارو میشنوه و بهمون نی نی میده
دوستان اگه کسی مشکل خود ایمنی داشته میشه بگه دقیقا چه آزمایشی رو انجام داده تا اینکه متوجه شده نقص ایمنی دارم من میترسم آزمایشی که برا خود ایمنی انجام دادم کامل نبوده باشه تا دقیقا معلوم بشه دارم یانه
مرسی دوستای گلم از همدردیتون فقط ما میتونیم همدیگرو درک کنیم سارا جان من خودم ب خونریزی می افتادم و با قرص متیل ارگونوین دفع میشدن هر سری دوستان دکتر رزاقی برای سقط مکرر دکتر خوبیه؟ همه ی آزمایشها رو کامل مینویسه؟
منم هرسه با با سه چهار نفر باردار بودم که ففط من سقط میکردم بار اول که اصلا نمیدونستم چنین چیزی به اسم بارداری پوچ وجود داره.بازم توکل به خودش.من شنیدم دکتررزاقی دکتر خیلی خوبیه دوست دارم برم پیشش ولی میگن نمیشه تو این سینا بگی میخوام با فلان دکتر باشم.