2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158884 بازدید | 14067 پست
سارا جون من زنگ زدم مطبش برا دوشنبه بهم وقت داد میرم مطب آزمایشها رو بنویسه ب مطب دکتر محسن معینی هم زنگ زدم گفت مهر زنگ بزن برا آبان وقت بدیم ب دکتر عارفی هم زدم که وقتش برا شهریور و مهر بود
سلام به همه دوستای خوبم .. به لطفه خدا دیروز رفتم سونو قلبه نی نی تشکیل شده بود ، وقتی دکتر داشت میگفت یه جنین زنده 2 سانتی ، همینطوری اشکام میریخت از خوشحالی ، خدا جون من خودم خیلی سختی کشیدم تا این لحظرو ببینم ، این لحظه نصیبه تمامه منتظرا بشه انشالله و دلسون پر از شادی بشه .. یلسین جان به شما هم پیشنهاد میکنم قبل از اقدام اسپرین و فولیک اسید بخوری ، و حسابی خودت و همسرتو تقویت کنی و به محضه اینکه تست بارداریت مثبت شد آمپول سکسان بزنی به من که گفت فعلا باید تا 4 ماهگی بزنم ، موردی نیست درد نداره از هلال احمرم میگیرم .. دوسته عزیزم امیدوارم تو هم ایندفعه واقعا مامان بشی و این بارداری پوچه لعنتی برای هیچکسی پیش نیاد
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ... ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید امیدی هست چون خــــدایـــی هست ... آری ، وچه زیبا نوشته بود ... همواره با خود تکرار میکنم،امیدی هست ؛ چون خــــدایـــی هست ...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام آرام جان. خدا روووو شککر خیییلی خوشحال شدم..ایشالا نی نی تو بعد 9 ماه باردادی خوب تو آغوش بگیری..برا ماها هم دعا کن دعای زن باردار مستجاب میشه.. شما فقط مشکل انعقادی داشتی یا ایمنی هم بود؟؟
بچه ها هیچ کس نبود درباره زایمان زودرس بهم اطلاعاتی بده؟خیلی دلم گرفته...یه جاهایی داره رو زندگیم تاثیر بد میزاره.حال و حوصله هیچ کس رو ندارم از همه بیزار شدم.نمیدونم چرا اینقدر حالم بده باورتون نمیشه اگه بگم من حتی سیسمونی بچم رو هم خریده بودم آخه 6 ماهم داشت تموم میشد ولی ...
اگر دلتنگ شدی سکوت کن...این روزها هیچ کس معنای دلتنگی را نمی فهمد
نیلوفرآبی خودتو نگران نکن گلم بقول دکتر ماها که نازایی نداریم شکرخدا،تو که تا 6 ماهگی ام پیش رفتی چندی مرحله ام از من وکسایی که سقط زیر 3 ماه دارن،جلوتری و وضعت خوبهاینوام بدون،چون بچه ایکه تابالای 3 ماه به بعد رو بره بیشتر مشکلات رونداره،مخصوصا مشکل کروموزومی که نداره
الله الله کنی به الله میرسی!