2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158786 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مریم جون حس میکنم حالم خیلی بهتر شده.خیلی خوب که ماها از دل هم خبر داریم...خیلی خوبه که میدونیم تنها نیستیم...خدا حواسش به هممون هست.....و بی اذ خدا برگ از درخت هم نمیفته...شرایط میتونست بدتر ازاین باشه....بازهم شکر....
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
من دوتا بارداری پوچ داشتم.رفتم پیش یه دکتر معروف ولی انگاری به حرفام گوش نداد رفته برام قرص تحریک تخمک گذاری نوشته.حالا باید صبر کنم تا خر همین ماه برم پیش ی دکتر دیگه که نوبت دارم.اون وقت میشه ۴ ماه از سقطم گذشته ولی بدون اینکه بفهمم چطورمه
عزیزم منم جنین دوم تا6هفته و 1روز رشد کرد.تو برگه سونوکرافی معلوم بود.اول رو نمیدونم.سخته....منم نمیدونم مشکل از کجاست.هنوز2ماه نشده سقط کردم.یه دکتر خوب سراغ داشتم اونم برا مرداد وقت میده.منم موندم
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
دوستم که میگفت سونوگرافه گفته تا سه تاسقط نترسید....ایشالا مال ماهم درست میشه...اما حتما آزمایش بده بعد باردار شو
سلام دوستای گل واقعا ببخشید و حلالم کنین اگه پستهام ناراحتتون کرد.سعی کردم یه سری هاشو پاک کنم.اما خب.................بدجور دلم گرفته بود.اگه اینجاهم نمیگفتم سکته میکردم.بازم منو ببخشید اگه انرژی منفی دادم