2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158849 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حاملگی اولم سال ۸۸ بود که دخترم مرداد ۸۹ دنیا اومد.متاسفانه مشکل فتق دیافراکم داشت و تو چهار روزگیش فرشته شد.سه ماه بعد پسرمو حامله شدم که تیر ۹۰ دنیا اومد.الان چهارسالشه...اردیبهشت ۹۳ حامله شدم و تیرماه فهمیدم پوچه.مرداد سقط شد با دارو کیاهی...فروردین امسال با ناباوری و نا امیدی فهنیدم حامله م و کلی امیدوار شدم....اما اردیبهشت فهمیدم جنینم قلب نداره...کلی دارو خوردم اما فایده نداشت تا اینکه پریشب به خونریزی افتادم و سقط شد...دکتر میگه برم آز ژنتیک بدم همراه با همسرم...
دوخت سرویس اشپزخونه های دلبرونه @rey.han.handmade ارسال پستی به سراسر کشور
آزمایش بتا دادم که از پنج شنبه تا سه شنبه از ٢٥٠ به ٧٦٠ رسیده .یعنی اصلا دوبرابر نشده دو روز یه بار .لکه بینیم شروع شده .سه روزه .دفعه قبل هم اینجوری شدم .دکتر گفته شنبه دوباره برم بتا بدم .تو رو خدا یه دکتر غدد خوب بهم معرفی کنید با یه دکتر زنان خوب
hewriجان اصلا نترس.ایشالا که سقط نمیشه.سعی کن آروم باشی.همه مسایل در گذر زمان حل میشه.خیلی ها تو بارداریشون لکه بینی داشتن.استرس برای رشد جنین سمه.سعی کن نفس عمیق بکشی و اتفاقات و چیزایی که ناراحتت میکنه و رو روی کاغذ بنویس و پاره کن.منم این روزا رو گذروندم و درکت میکنم.امیدوارم شاد بشی
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
به این فکر کن که بهترین تصمیم تو این لحظه اینه که تو باید خودت و جنینت و شرایطت رو باتمام وجودت به خدا بسپری و دایم این رو باخودت تکرار کن تا آروم بشی.ایشالا موفق باشی
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
مامان موشی خوبی؟ بالاخره سقط شد عزیزم؟؟؟ هوری جان مگه نمیگی 250 بوده خب الان از دو برابرم گذشته دوبرابرش میشه پونصد که مال شما 760 استرس نداشته باش ایشالا ک خیره و نی نیت برات میمونه
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی