2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
خداروشکر
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام دوستان منم دوتا بارداری پوچ به فاصله یک سال داشتم سومین سقطم هم در هفته هفت قلب جنین ایستاد الان چهار روزه ازش میگذره برا این که کورتاژ نشم تو خونه با قرص سقط کردم.خیلی داغونم ولی بازم امیدم به خداست
سلام پریسان جون وهمه دوستان!راستش پریسان جون من میگم اینجا باشیم بهتره تاهمه بتونن راحت پیام هامونو ببینن واستفاده کنن،راستش دوس ندارم اینجارو خالی کنیم،خودتون که میبینین هر روز دوستان جدیدی دارن اضافه میشن
الله الله کنی به الله میرسی!
نمیدونم چکار باید بکنم چون بعد از اون دوتا سقط تمام آزمایشات سقط مکرر رو در ابن سینا انجام دادم کاریوتایپمون هم سالم بود فقط شوشو مشکل کم تحرکی اسپرم داشت و منم یه کم غلظت خون که گفتن با آسپرین حل میشه این باز قلبش زد ولی یک هفته بعدش متوقف شد نمونه رو فرستادم پاتولوژی ابن سینا اگه بدرد بخور باشه.خودم مسگم شاید مشکل کروموزومی باشه.