2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
البته یه چیزی هم بگم نمیدونما ربط داره یا نه ولی چیزی که هست رو میگم من تو اولی کلا آمپول سلکسان خارجیشو مصرف میکردم که تو هفته 16 سقط شد ولی تو دومی تا هفته 17 این امپول رو ایرانیشو استفاده میکردم که سری بعد از اون چون داروخونه ایرانیشو نداشت خارجیشو البته با قیمت حدود 6 برابر بالاتر گرفتیم که تو هفته 19 سقط شد به نظر خودم اینا هم میتونه تاثرگذار باشه البته خودم خدس میزنما نظر علمی نیست
میگن با هرکی دوست بشی شکل و فرم اونو میگیری ،،، فکرشو کن اگه با خدا دوست بشی چه زیبا شکل می گیری .

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام دوستای گلم امیدوارم حالتون خوب باشه.نیکا جون شما رفتی دنبال علت سقطات؟ معلوم شده سقطت بخاطر چیه؟
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
سلام الیکا جون من سقط سومم همین دوهفته پیش بود و فعلا منتظرم که خونریزیم قطع بشه و تو یه فرصت مناسب میرم دنبال دکتر و آزمایشات به امید خدا
میگن با هرکی دوست بشی شکل و فرم اونو میگیری ،،، فکرشو کن اگه با خدا دوست بشی چه زیبا شکل می گیری .
الیکا جون من اخه سقط اولم قلبش تشکیل نشد و تو همون هفته 9 اوایل بارداری سقط شد و بعد از سقط اولم رفتم یه سری آزمایشات انجام دادم و دفعه دوم باردار شدم که طبق آزمایشات برام سلکساندو اسپرین نوشتن که تو بارداری دوم تو هفته 16 سقط شد که گفتن زایمان زودرسه و دفعه باید سرکلاژ بشی به خاطر همین دیگه آزمایشات سقط رو انجام ندادم و فکر میکردم دفعه بعد با سرکلاژ میمونه که اونم نموند حالا دیگه این دفعه میخوام ازمایشات رو انجام بدم
عزیزم ایشالا که مشکلی نیس.بحق جوان امام حسین ماهم به زودی مامان بچه های سالم و صالح میشیم.برای برآورده شدن این دعا یه صلوات بفرستین....اللهم صلی عی محمد و آل محمد وعجل فرجهم.......
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
اللهم صلی عی محمد و آل محمد وعجل فرجهم.......
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی
سلام به همه دوستای گلم منم تو.جمع خودتون بپذیرید چون با شما همدردم چهار تا سقط داشتم و بعد از سقط آخر رفتم و آزمایشای سقط رو داذم من اصقهان هستم و از کسایی که اصفهان هستن خواهش میکنم ی دکتر زنان که مربوط به سقط مکرر باشه رو بهم معرفی کنن
سلام مامان پانیا. دکتر شرکت فوق تخصص ایمونولوریه اون آزمایشات سقط مکرر رو مینویسه وکارش خیلی خوبه و اکثرکسایی که سقط داشتن پبشش میرن و به لطف خدا نتیجه میگیرن. مطبش دو سه ماهه نوبت میده ولی تو بیمارستان الزهرا هم میاد سه شنبه ها که دوشنبه باید تلفنی نوبت بگیری. دکتر عطاالله قهیری هم هست که اون متخصص زنانه ولی برا سقط مکرر هم پیشش میرن .
پس آزمایشات رو دادی. والا منم خیلی برا دکتر تحقیق کردم. دکتر قهیری که گفتم رو به خاطر صفات اخلاقی خوب و مومن بودن و باسواد بودن تو زمینه سقط انتخاب کردم ولی خودم هنوز نرفتم پیشش. ولی چون مرد هست یکم دودلم.از یه طرفم میگم دکترهای مرد هواسشون جمع تراز دکترای زنه.شماره مطبشم تو نت سرچ کنی میاد.خیابون توحیده.شما همه آزمایشاتتون خوب بود؟apcaتون چند بود؟