2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
دوستان تهرانی، میشه یه دکتری معرفی کنید تمام آزمایشهای کامل مربوط ب سقط مکرر رو بنویسه تعریف پاکروش رو.زیاد شنیدم ولی سخت وقت میده و اینکه کجا برم آزمایشها و کاریوتایپ رو انجام بدم مطمئن باشه؟
دوستای گلم من یه بارداری پوچ آذرماه داشتم یه سقط هم پریروز تو هفته ی شش، هنوزم خونریزی دارم
دکترم فقط کاریوتایپ نوشت برام، گفت میتونی همین فردا بری انجام بدی ، البته حواسش پرت بود. درست گفت؟
آزمایشهای کامل گفتم بنویسه ولی کلا چهار پنج مورد نوشته
یه دکتر بگید همه رو بنویسه لطفا
و اینکه بقیه آزمایشها رو از کی میتونم بدم؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آهان یه چیزی
ماما ب من گفت اگه خدای نکرده مشکل کروموزومی باشه تنها راهش اسپرم یا تخمک اهداییه
یعنی با آی وی اف و pgd هم درست نمیشه؟
خیلی استرس دارم چند شبه اصلا نمیتونم بخوابم
ببخشید دوستای گلم الان سرعت اینترنت پایینه ولی فردا حتما جواب آز رو میزارم دلنیا جان ی آز که هم من خون دادم و هم شوشو اون مشکل داره یعنی دکتر شرکت گفت بدنت جنین رو پس میزنه از فروردین هم دارم آسپرین و.پردنیزول میخورم و گقته به محض بارداری هم بیا پریسان جان اون مورد که گفتی برا من 5% هست میشه بگید مشکل شما چیه؟
والا از ذکتر مرد خجالت میکشم ولس اینم میدونم که دکتر مرد از لحاظ تشخیص بهتر از دکتر دکتر قبلیم فتوحی بود و پیشش سه تا سقط داشتم ولی همش میگفت سقط زیر هشت هفته سقط حساب نمیشه من که ازش راضی نبودم
مانیا جان همین آز که میگی جنین رو پس میزنه همون آپکا هست. ماله منم آپکام مثل شما 5 هست. دکتر شرکت به منم داروهای شمارو داده یعنی پرد و آسپرین و فولیک 5. یعنی برای آپکاتون که 5 هست چیزی نگفت و فقط همین داروها رو دادن و گفتن اقدام کنید؟
زیر 20 هفته سقط و بالای 20هفته رو زایمان زودرس میگن. واقعا دکتر فتوحی خسته نباشه که اینو گفته. نمیدونم اینا درس چی میخونن که این حرفارو میزنن. منم رفتم پیش یه دکتری گفت سقط خیلی زیاد شده تا سه تا دنبال علت نمیخواد بری. اصلا احساس ندارنا
سلام نیکا جون شرمنده الان اومدم پستتو دیدم من چهارراه مرکزی ناباروزی و سقط مکرر قفقاز میرم اونجا دکتر فیروزی و گسیلی کار میکنن که دکتر من الهام فیروزی هستش.. آزمایشاتم فارابی و خود مرکز قفقاز انجام دادم منم سری آخر کیسه آبم پاره شد.. یه سوال آیا جنسیت نی نی هات پسر بود؟؟؟ آخه میگن پسر ضعیف میشه و اینا؟؟؟؟ در ضمن برات خصوصی هم پیام گذاشتم ...
سلام شهتا جون ممنون عزیرم از جوابت اره عزیرم پسر بودن هر دوتا . یعنی دومس و سومی . اره منم شنیدم پسر سخت میمونه
میگن با هرکی دوست بشی شکل و فرم اونو میگیری ،،، فکرشو کن اگه با خدا دوست بشی چه زیبا شکل می گیری .