2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158884 بازدید | 14067 پست
اتفاقا ریحانه جون من بار سوم سرکلاژم کردم ولی بازم فایده ای نداشت و نخهای سرکلاژ رو کشیدن و بچه سقط شد اینم بگم که بعد از سرکلاژ اصلا استراحت نکردم و سر کارم هم می اومدم و کارهای روزمره امو هم انجام میدادم که موقع سقط دکتر بیمارستان گفت بعد از سرکلاژ باید مطلقا میخوابیدی
میگن با هرکی دوست بشی شکل و فرم اونو میگیری ،،، فکرشو کن اگه با خدا دوست بشی چه زیبا شکل می گیری .
حالا این دفعه فقط فقط دلمو به استراحت مطلق خوش کردم که شاید با استراحت مطلق بچم بموته
میگن با هرکی دوست بشی شکل و فرم اونو میگیری ،،، فکرشو کن اگه با خدا دوست بشی چه زیبا شکل می گیری .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستی یه سوال دیگه آزمایش مشکلات کروموزومی رو کی باید بدیم من تو بارداری سوم دوبار آز غربالگری و یه بار سونوی آنومالی رفتم و همه نتایج کاملا خوب بود حالا به نظر شما نیازی به آزمایشات کروموزومی هست که برم ؟؟؟ من تا حالا آزمایشات مخصوص سقط رو نرفتم
مریم جون گلم باور کن من از دکترای کرمانی اطلاعی ندارم،بنظرم تو اینترنت یه دوری بزن وببین که متخصص سقط مکرر تو کرمان کی هست،یاهم تو همسن نی نی سایت یه تاپیک بزن بپرس دکتر خوب توی کرمان واسه سقط کیه،بچه های نی نی سایت اوناییکه اطلاع دارن همه میان وبهت جواب میدن
الله الله کنی به الله میرسی!
ریحانه جون مشکل اینجاست بعضی دکترا اصلا گوش نمیدن که مریضشون چی میگه.من رفتم کرمان پیش بهترین دکترش که از سه ماه قبل نوبت داشتم،برام داروی تحریک تخمگ گذاری نوشته.بهش میگم مشکل من سقط مکرره نه تخمک گذاری.میگه میخوای حالا این دارو رو نخور.
نیکا جون اگه منظورت از آزمایشات کروموزومی،همون کاریوتایپه، که اونو هروقت بخای میتونی بدی مثلا من بعد از سقطم دقیق بعد از 10 روز رفتم پیش دکتر زنانم و ازش خاستم واسم آز کاریوتایپ بنویسه که اونم نوشت وگفتش کاریوتایپ رو هروقت بخای میتونی بدی مثل بقیه آزمایشات نیست که باید بعد سه ماه از سقط انجامش داد
آهان مریم جون بنظر من ازین بیمارستان هایی که بخش آی وی اف دارندازون بخش هم بپرسی بهت کمک میکنن ،راستش منم مثل تو بودم ونمیدونستم پیش چه دکتری برم،یه پرستار اینو بهم گفت منم رفتم پرسیدم وپیدا هم کردم
مریم جون من که بعد سقطم رفتم تادکتر واسم آزمایشات تکمیلیه سقط زو بنویسه ،دکتره به من گفت خانوم تا 3 ماه بعد سقط آزمایشات درست نشون نمیده باید بعد 3 ماه از سقطت بگذره بعد بیای دکتر،اینم گفت که فقط آزمایش کاریوتایپ رو هرزمان که بخای میشه داد
سلام دوستای گلم.امیدوارم که خوب باشید.نیکا جون متاسفم بخاطر اتفاقاتی که برات افتاده.ماها همه هم دردیم.منم دو بار سقط داشتم.آخریش فردای روز مادر بود.....اما ما باید ایستادگی کنیم.منم امروز میخوام برم پیش دکترم.من بعد از کورتاژم که 22فروردین بود دچار عفونت شدم و بعدشم یه کیست4 سانتی تو تخمدانم درآوردم.حالا درگیر اینام.راستی من میخام برم به دکترم بگم آزمایش علل سقط رو بنویسه اما هنوز سه ماه از سقطم نگذشته.یعنی نمیتونم آزمایش بدم فعلا؟
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......