2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم از اون دسته خانومهایی هستم که خدای مهربون حالا حالاها راضی نمیشه مامان بشم
میگن با هرکی دوست بشی شکل و فرم اونو میگیری ،،، فکرشو کن اگه با خدا دوست بشی چه زیبا شکل می گیری .
منم تاحالا سه بار سقط داشتم سقط اول تو هفته 9 که قلبش تشکیل نشد سقط دوم تو هفته 16 که پسر بود سقط سوم تو هفته 19 که اونم پسر بود و 10 روز پیش اتفاق افتاد درست روز عید مبعث من بچه سومم رو از دست دادم
میگن با هرکی دوست بشی شکل و فرم اونو میگیری ،،، فکرشو کن اگه با خدا دوست بشی چه زیبا شکل می گیری .
سلام به همه! طهورا جون ایشالله نتیجه کاریوتایپتون سالم ونرمال باشه،راستی هروقت اوندی بهمون بگو که عکس رنگی چطوربود،آخه شنیدم که یکم دردناکه،البته اینو الان میگم چون میدونم هروقت این پیام رو بخونی دیگه عکس رنگیت تموم شده،فقط خاهشا حتما بهم بگو که چطوریه!الهی فدای همه شما خاهرای گلم بشم واقعا دارین ازجون واز دل واسه بچه دارشدن زحمت میکشین،ایشالله خدا شهیو تلاشتونو بی نتیجه نمیذاره،توکل به الله!
الله الله کنی به الله میرسی!
6 ساله ازدواج کردم تو این مدت خیلی سختی کشیدم بعضی وقتها واقعا جونم به لبم رسیده بعضی وقتها واقعا دیگه طاقتم تموم شده و از کل زندگی ناامید شدم ولی جالبه بازم پامیشم و با یه امید تازه زندگی رو از سر میگیرم و اینو مطمئنم که بالاخره خدا به منم بچه سالم میده
نیکا جون اینجا ویگه همه یه جورایی متخصص شدن ها،اگه میپرسم واسه اینه که اگه هنه چی رو توضیح بدی اینجا متخصصین ماهم نظر میدن وگذشته از شوخی خیلی خوب راهنماییت میکنن،باور کن راست میگم
دکترا تا دومی هیچی نمیگفتن و میگفتن طبیعیه ولی تو سومی یکی از دکترا آب پاکی ریخت رو دستم و گفت دهانه رحمت نارسه و نمیتونه بچه رو نگه داره و باید از رحم اجاره ای استفاده کنی ولی یه دکتر دیگه این گفته رو نقص کرد و گفت نه اینو با قطعیت نمیشه گفت گفت ساید اگه دفعه بعد ایتراحت مطلق کنی بچه ات بمونه
میدونم ریحانه جون کمابیش اینجا رو خوندم و به خاطر همبنه اومدم اینجا به کمک تک تکتون نیاز دارم
نیکا جون من خیلی هارو دیدم ومیشناسم که مشکل شمارو داشتن ،اما تو حاملگی دکتر دهانه رحمشونو دوخته وبا استراحت مطلق تا ماه چهار وپنج الان بچه شونم بدنیا آوردن،یکی از فامیلامون طوری بود که بار اول دوقلو هاش به همین دلیلی که گفتی توی 6 ماهگی سقط شدن ومردن،اما دفه بعدش دکتر دهانه رحمو دوخت واستراحت مطلق داشت یعنی کلا رو تخت دراز میکشید وکار نمیکرد وتوالت فرنگی ام استفاده میکرد،البته اینم بگم تو دوران حاملگی چندین بار خونریزی شدید هم داشت اما چون زیر نظر دکتر بود شکر خدا بچه شو سالم بدنیا اورد والان دوتا بچه داره یه دختر ویه پسر!