2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستای گل منم تو جمعتون قبول میکنین؟من خیلی تنهام هم از نظر فیزیکی که تو شهر غریبم هم از نظر روانی که همه اطرافیانم یا حامله ان یا زایمان کردن و کسی شرایط منو درک نمیکنه.البته خدارو شکر که اونا مث من نیستن.من یه سقط تو هفته 9 تو مهر93 داشتم و سقط دومم22 فروردین امسال بود.روز مادر به خونریزی افتادم و مادر نشدم خیلی وحشتناک بودتما عید به خودم و همسرم زهر مار شد.از اول بارداری دومم لک بینی داشتم گهگاه و بالاخره مجبور به کورتاژ شدم.خیلی درد کشیدم.به هیچکس نگفتم بارداری دومم رو.فقط مامانم میدونست.بخاطر همین حتی باید درد کشیدنم رو هم به کمر درد و دیسک کمر ربط میدادم تاکسی ندونه که سقط کردم.حالا تو شهر غریب تنهام ونیازمند دوستایی هستم که کمکم کنن که شونه هام خورد نشن
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
سلام الیکا جون خیلی خیلی خوش اومدی خاهرگلم،اینجا همه همدردیم وبا توکل بخدا ایشالله هرچه زودتر دامن هممون سبز ومادر میشیم،توهم توکلت به الله باشه،!به جمعمون خوش اومدی الیکا جون
الله الله کنی به الله میرسی!
سلام دوستای گلم ممنون که منو تو جمعتون پذیرفتین.من فردای روز ماد عزیز دلم رو از دست دادم.میدونم که شمامنو درک میکنین.خیلی خوشحالم که اینجا هست. والا دق میکردم.هیچکی جز خودمون دردمون رو نمیفهمه.ایشالا هممون خوشحال بشیم.راستی دوستان دکتر خوب تو اهواز سراغ دارین؟برا پیگیری علت سقطام اول میخام اهواز پیگیری کنم بعدش اگه تونستم بیام تهران
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
سلام دوستای گلم خوبین؟ دوستایی که تازه واردن واقعا متاسفم به خاطر اینکه سقط داشتن و امیدوارم کنار همدیگه و با استفاده از تجربیات هم بتونیم این مرحله رو هم پشت سر بذاریم و کنار هم مادر شدنو تجربه کنیم دوست جونیا من فردا وقت عکس رنگی دارم از ابن سینا خدارو شکر همون روزم جوابشو میدن جواب کاریوتایپ هم حاضره اونم می گیرم و دیگه آزمایشات تکمیله میرم بعد از ظهرش پیش دکترم تا ببینم نظر ایشون چیه و اینکه اجازه اقدام میده یا نه واسم دعا کنین که عکس رنگی و کاریوتایپ خوب باشه