2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158832 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سطح بالای fsh و سقط مکرر پیوند ثابت Submitted by آزاده (تایید نشده) on ش, 02/19/1394 - 02:46. با عرض سلام سطح fsh من٢٠ هست. تا کنون دو سقط داشتم که دومی هفت ماه قبل بوده. آیا fsh به سقط مربوط میشه؟ آیا سطح fsh من کاهش خواهد یافت؟ من ٣٥ ساله هستم. متشکرم پاسخ پیوند ثابت Submitted by Dr.Younesi on ش, 02/19/1394 - 22:10. بله، هرچه FSH بالاتر باشد، احتمال سقط بیشتر است. اگر FSH بالا باشد، یعنی رزرو تخمدان کم است و افت نمی کند. مرجع: http://www.dryounesi.com/?q=fa/faq&page=404 (
هر که هستی، هر چه هستی، تا مفیدی، زنده هستی (توانا بود هر که دانا بود)
پریسان واقعا وقت گرفتن از دکتر شرکت سخته، من از 18 فروردین پیگیر هستم، خداروشکر برای 22 اردیبهشت تونستم وقت بگیرم، حالا اگه خدا بخواد و بتونم برای نشون دادن جواب ازمایشهایی که احتمالا دوباره می نویسه هفته بعدم وقت بگیرم دیگه کارم فعلا با خانم دکتر تموم میشه، ولی واقعا مثل هفت خوان رستم می مونه
پاریسان جان مرسی
من سرکلاژ بودم عزیزم اما بازم سقط شد
بله من اصفهان بودم و تحت نظر دکتر عراقی که واقعا اذیتم کرد هم اخلاقی و هم تشخیصی
ازمایشات ایمنی و عفونی و انعقادی هم دادم مشکلی نداشت
مشکل منم گشاد بودن دهانه رحم در طول بارداری بچه رو دقیقا رو دهانه رحمم احساس میکردم بعد سرکلاژ دهانه رحمم خیلی تحریک شد و عفونت شدید کرد که با دارو هم درمان نشد تا عفونت وارد کیسه امونیوم شد اول قل اول کیسه آبم باز شد و بعد ده روز هم قل دوم و بارداری از دست دادم پیش دکترای زیادی رفتم آخرین بار پیش دکتر مدرس گیلانی رفتم ان گفت اگه تنها عفونت دلیل سقط بود نباید درد میگرفتی چون درد گرفتی میشه زایمان زودسر و مشکل دهانه رحم دکتر برنا و تهرانی نژاد رو معرفی کرد
الی جان متاسفم توام مثل من سختی خیلی کشیدی. منم درد زایمان گرفتم تا رفتم بیمارستان بچه اومد پایین پس آزمایشاتو دادی فکر کردم ندادی یعنی پس مشکل از کجاست؟ اگه از دهانه رحم بود که با سرکلاژ حل بود البته سرکلاژ با استراحت مطلق مطلق جواب میده برا کسایی مثل من و شما. استراحت مطلق بودی؟
دلنیا حالا برا مطب نوبت گرفتی یا بیمارستان؟ یعنی اگه دکتر شرکت علت رو تشخیص بده دارو هاشم تجویز کنه دیگه باهاش کاری نداریم؟ پس اگه تو بارداری نیاز به داروهاش داشتیم باید پیش خودش بریم یا دکتر زنان دیگه متوجه میشه؟
پریسان جان دست رو دلم نزار که خون
٤ ماه استراحت مطلق
فقط برا دستشویی پامیشدم
خونه و زندگی و شوهر گذاشته بودم امده بودم اصف
باورت نمیشه ده روز خونه دایی ده روز خونه عمو بعد سرکلاژ ٤ روز بیمارستان یه هفته خونه
زیر منت همه رفتم
محتاج همه شدم
آخرشم بچه هام از بارم رفتن
بعدش حاشیه های بعدیش با فامیل شوهر
یعنی داغون شدم روزی هزار بار بغض میکنم روزی هزار بار گریه اصلا دیگه خودم نمیشناسم
میفهمم چی میگی عزیزم اما چی میشه گفت یه مصلحتی توش بوده ایشالا به حق ایم ماه مبارک دیگه این بار بدون مشکل نی نی ناز و تپل بیاریم هممون دختر همسایه ما اولیشو 6 ماهه زایمان زودرس سقط کرد. دومیشم با سرکلاژ و استراحت مطلق بازم 6 ماهه سقط شد برا سومی رفت زیر نظر دکتر کلانتر تا 9 ماه از جاش تکون نخورد لگن براش میزاشتن. خیلی اذیت شد هر روزم هپارین میزد. اصلا دکترم نمیرفت ماما میومد تو خونه الان ماشالا دو قلو یه دختر یه پسر داره. بعد هر سختی حتما آسونی هم هست خود خدا گفته
سلام الی جان...بمیرم برات ایشالا بحق 6ماهه حضرت رباب تو همین ماههای عزیز دلت شاد بشه...منم 1ماه که نینیم رفته...اینقدر دل شکسته ام که نگو...فقط خدا میدونه...برات دعا میکنم اگه لایق باشم گلم
با دل مهربونتون برای سلامتی نی نی هستی..باران..نفس.سپید.ترانه والی مامان کوروش.پریسا.ونوس.وترنج ونگار جون.ریحانه.صلوات بفرستید...برای حاجت ماری63.فاطمه بانو.نسترن.یاس.هستیا.مامان.پویان.سارینا.ماندانا.میم.غزال.سمیرا.سنا.ella.ویدا.میشا.باران.پریسا2.زری.مامان اینده.مونس.شراره..سنا.لیلی.مهسا.یاسمین..مامان اینده.ملیسا.الیزه.نی نی وبقیه حاجتمندان هم صلوات بفرستید...یا حضرت علی اصغر