|
مشاهده متن کامل بحث +
1158791 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
بچه ها apla همون apl هم نوشته میشه تو ورقه ازمایش؟؟، بالاخره مثبت باشه خوبه یا منفی؟؟؟ مال من فکر کنم منفیه میشه بگین مرسی
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی
الهی یا مدد یک لطفی میکنید اگر پیش دکتر زنانتون رفتید ازشون سوال کنید که برای به حداقل رساندن عوارض پردنیزولون روی لانه گزینی و سیکل ماهانه باید چی کار کرد؟ممنون
f.b.s anti phlgG cd4 cd56 TG ab paz. homocyctin a p c a cd8 T4 C.B.C Fani lupus Coa B2GPI cd16 TSH pro c paz Vacium Anti PhlgM cd3 cd25 Anti-TPo pro s هزینشم با بیمه 350 هزار شد آزاد حدود 430 هزار
من یک سری از اینها رو ندادم، باید ببینم نظر خود خانم دکتر چیه، دست گلت درد نکنه پریسان برای دکتر شرکت باید برم قسمت درمانگاه بیمارستان؟اسم خیابونی که بیمارستان انجاست چیه؟
آره برو پیش خود خانم دکتر.خواهش میکنم گلم. آره باید بری قسمت در مانگاه ها.نوبت گرفتی؟ ولی نوبت بگیر و برو یدون نوبت بری الکی وقتت رو تلف میکنی. خیابون صفه
پریسان به منم همینو گفت ولی من گفتم شوهرم نمیتونه برای اپکا وسط هفته بیاد گفت خوب 5 شنبه بیا، راه میان در کل با ادم، ولی اولش میگه 3 شنبه صبح ولی بگی نمیتونم کنار میاد باهات، البته من قبلش زنگ میزنم چونه هامو میزنم بعد میرم