2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158832 بازدید | 14067 پست
وقتی سقطت وعلتشو خوندم یاد یکی افتادم که شرایطش دقیقا مثل شما بود سه تا سقط که اخری دوقلوبود اون خانم اهل مازندران بود وواسه زایمانش اومده بود بیمارستانی که من واسه سقط رفته بودم وخداروشکر نی نیش سالم دنیا اومد

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام دوستان همگی خوبید ... ریحانه جون چشمت روشن همسرت اومده / دختر تو خیلی طاقت داری ، من اگه یه روزم شورهرمو نبینم دیوونه میشم چه برسه به 2-3 ماه احسنت به شما که همچین خانم با صلابت و صبوری هستی خانواده شوهرت باید قردتو بدونن به خدا
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ... ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید امیدی هست چون خــــدایـــی هست ... آری ، وچه زیبا نوشته بود ... همواره با خود تکرار میکنم،امیدی هست ؛ چون خــــدایـــی هست ...
شهنا جون تو پستا خوندم هفته ٢٣ کیسه آبت پاره شد و سقط شد
دکتر بمن گفته چون کیسه آبت باز میشه و درد میگیری یعنی دهانه رحمت باز میشه و مشکل دهانه رحمت شاید سرکلاژ شکمی بشم به شما چیزی نگفتن
الی جان منم سقط اولم 23 هفته بود . شما اصفهانی؟؟ من بعد از سقطم رفتم کلینیک مشتاق که میگن دکتراش خوبن. به من گفت شما هیچ مشکلی نداری و دهانه رحمت گشاد شده بچت رو از دست دادی برای بارداری بعدی باید سرکلاژ بشی و برو سه ماه دیگه حامله شو. نیازم نیست هیچ آزمایشی بدی درمانت فقط سرکلاژ تو بارداری بعدیه. منم سه ماه بعدش باردار شدم اما رشدش کم بود تو 6 هفته وایساد سقط کردم. الانم آزمایشات علت سقط رو دادم منتظرم جوابش بیاد تا ببینم آپکا مشکل داره یا انعقاد خونم.. به نظر من شما هم برو متخصص برات آزمایشات سقط مکرر رو بنویسه تا خدای نکرده دیگه این مشکل برات پیش نیاد
سلام دوستان ریحانه عزیز چشمت روشن ... ال جی جون تلفن و آدرس دکتر پاکروش 88890501 88902361 روزهای دوشنبه پنج شنبه و جمعه تعطیل هست باید صبح ساعت 7 به بعد برین یه کاغذی دم در مطبش زده اسمتون رو بنویسین برای همون روز بهتون وقت می دن راستی معرفی نامه هم یادتون نره ادرس : خیابان ویلا - چهارراه سپند- شماره 72جنب اژانس مسافرت