2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام طهورا جون والا دکتر چیزی نگفت راجع به کراس مچم گفت باید حتما اپکا بدم تو ازمایشگاه نوین. متل اینکه با هم فرق دلرن این دوتا ازمایش سارا به نطرم شما که سی دی 56از 10بالاتره سرم ای وی ای جی رو لازم داری
تبسم جون مرسی عزیزم من امروز زنگ میزنم آزمایشگاه نوین بازم با دکتر رضایی صحبت میکنم چند روز پیش زنگیدم گفتن سفره و چهارشنبه میاد دیروزم از آزمایشگاه ژنتیک تماس گرفتن گفتن آزمایش کاریوتایپمون حاضره تبسم جون من سه چهار تا مقاله خوندم در مورد همین WBC Cross match و اونطور که من برداشت کردم با آپکا یکی هست و جواب منفی نیاز به درمان داره اگه دوست داشتی بگو برات بفرستم مقاله رو
سلام دوستای گلم خوبین؟ الهی یا مدد نیومد یه خبری از خودش بده چرا؟؟؟؟؟ دوستان من الان زنگیدم به دکتر رضایی آزمایشگاه نوین در مورد همین آزمایشم پرسیدم گفتن که با آپکا یکی هست و جواب منفیش نیاز به درمان داره حتما من چند جایی که سوال کردم گفتن این آزمایش به تنهایی فاکتور مهمی برای سقط محسوب نمیشه ولی اینطور که معلومه نیاز به درمان داره دوستایی که این آزمایشو انجام دادن ساده نگذرن و حتما پیگیر این آزمایش باشن