2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158849 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام سیب گل جان برای سقطات متاسفم عزیزم و به جمع ما خوش آمدی والا منم سه بار سقط داشتم که آخری اول فروردین همین امسال بود یه سری آزمایش هم دادم که جوابش حاضره فقط منتظرم پری هستم که برم عکس رنگی و با جواب آزمایشات برم پیش دکترم تا ببینم نظرشون چی هست و اجازه میده برای اقدام مجدد یا خیر
سلام به همه دکتر شرکت بعد از گرفتن شرح حال من و داروهایی که قبلا استفاده میکردم،نظرشون این بود که یک سری داروها را با دوز کم بهم دادند و یکسری داروها رو اصلا ند ادن..ولی نیاز بود که بیشتر بررسی بشم واسه همین یکسری آزمایشها را برام تکرار کردند و قرار شد هفته آینده با نتیجه آزمایشها دوباره برم پیششون.. بطور کلی پزشک متهد و باسواد و دلسوزی به نظرم رسیدن..تا ببینیم چی میشه
ممنونم از اینکه جاب سپالمو دادین.بچه ها دکتر به من گفته باید 6ماه صبر کنم واسه اقدام .بعد از معاینه هم گفت شما عفونت داری درحالی که من خودم مطمین هستم عفونت ندارم نه ترشحی نه علامتی از عفونت.نمیدونم چی دیده که گفت عفونت داری.البته تمام داروهایی رو که گفت خوردم
ب مثل باران☔ د مثل دریا🌅
طهورا جون شوهرم هنوز از سفر برنگشته ومن همچنان تک وتنها م،خیلی غصه میخورم،راستش منم بخاطر همین دلم میخاد زود بچه داربشم، تا این شوهرم بیشتر به زندگیش پایبند بشه
الله الله کنی به الله میرسی!