2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158849 بازدید | 14067 پست
سیب گل جون همیشه اینجوری نیست که حتما باید علامتی از عفونت داشته باشی خیلی ها عفونت دارن ولی به خاطر همین که علامتی ندارن متوجه نمیشه و میرن دنبال درمان ها و راهکارهای بیهوده اگه دکترت دکتر خوبیه بهش اعتماد کن و به حرفش گوش بده ریحانه جون ایشالا خیلی زود نی نی دار میشی عزیزم
هستى مرسى که جوابمو دادى میشه خواهش کنم آدرس و شماره تماس برام بزارى اىن خانم دکتره پردنىزلون هن مىده ؟ تخصصش سقط هست؟ اى وى اف هم انجام مىده
"الهی ترانی منقطعا الیک و متمسکا بک ,فاهدنی فی الا مور ...." چسبندگی لوله . یکبار ای وی اف. یک انتقال منفی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از دکتر شرکت چطورى وقت گرفتىن ؟ کجا ها وىرىت میکنه ؟ آدرس و شماره بزارىن لطفا
"الهی ترانی منقطعا الیک و متمسکا بک ,فاهدنی فی الا مور ...." چسبندگی لوله . یکبار ای وی اف. یک انتقال منفی
سلاام خوبین؟؟؟
بچه ها ما ازمایش ژنتیکمون هیچ مشکلی نداشت خداروشکر فقط انعقاد خونم هس ک اونم گف قابل حله و میتونم از تیر اقدام کنم اما من اینماه پریود شدم میرم تو کاره اقدام
ب محض باردار شدن بهم امپول و قرص میده
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی
نه دلیناگفتم اسپرین بخورم گف نه نخور فقط اسید فولیک 5میل بخور همین
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی
بمنم گف هیچی نخور فقط باردار شدی زود بیا حتی یک هفته هم از موعد پریودم بگذره دیر میشه
سلام .. مریم جون من 2 تا بارداری پوچ داشتم ، تمامی ازمایشاتو در کلینیک ابن سینا دادم ... گفتن مشکلی نیست ، علل بارداری پوچ ناشناختس ، فقط باید خودت و همسرت تقویت بشید از لحاظ تغذیه ... یاسین جان عزیزم من منتظرم ببینم به شما چه داروهایی میدن ، لطفا بیاید بگید که ما هم ببینیم دکترای شما چی میگن ، به من دکتر تقویتی و مکمل و اسید فولیک داده ، گفت برو اقدام ، مه قبلی که نشدم منتظرم ببینم این ماه خبری هست یا نه ...
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ... ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید امیدی هست چون خــــدایـــی هست ... آری ، وچه زیبا نوشته بود ... همواره با خود تکرار میکنم،امیدی هست ؛ چون خــــدایـــی هست ...
یاسین جان شما چند تا بارداری پوچ داشتی ؟؟ الان کدوم دکتر میری ؟؟ تشخیصشون براتون چی بود ؟؟ لطفا میگید ؟؟ ممنون عزیزم
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ... ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید امیدی هست چون خــــدایـــی هست ... آری ، وچه زیبا نوشته بود ... همواره با خود تکرار میکنم،امیدی هست ؛ چون خــــدایـــی هست ...