2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام دوستان.منم مثل همه شما مشکل سقط مکرر دارم و دو تا سقط کردم که قلبشون تشکیل نشد.حالا دکتر برام ازمایش تیروئید و کم خونی و قند و تست ادرارنوشته.به نظرتون این آزمایشا میتونه دلیل سقط باشه؟
تبسم جان من یه تشکیل نشدن قلب، یه پوچ و یکی هم که دکتر گفت اگه تست بارداری نمیدادی شاید اصلا نمیفهمیدی و پریود میشدی. بتام از ١٠٠ بالاتر نرفت. فقط mthfr هوموزیگوتم. مورفولوژی همسر هم ٧ درصد خوبه ولی دکتر میگه از اون نیست چون حامله میشی. تجویزم مثل بقیه. هپارین و پردنی و ...
هستی خداروشکر که مشکل کوروموزوم نیست چون واقعا درمانی نداره ایشاله که مشکلت پیدا میشه عزیزم پریسان ممنون این هفته ایشاله بتونم وقت بگیرم... دوستانی که مشکل انعقادی دارند ازشون سوال دارم کسی مثل من هست اینجا؟بطور مثال من PAI "HETEROZYGOUS" هستم و MTHFR A1288C "HETEROZYGOUS" خواهش میکنم اگه ممکنه بگید درمانتون با چند تا هپارین ویا سلکسان بوده و از کی شروع به تزریق کردین
الهی یا مدد من mthfr هترزیگوت بود. منتظرم ببینم دکتر شرکت چی میگه. ولی دوستم که دقیقا مشکل من داشت دکترش اسپرین 80 تجویز کرده که قبل بارداری داره میخوره و به محض باردار شدن هپارین راستی من زنگ زدم ازمایشگاه نوین پرسیدم. دکتر رضایی روزهای زوج ساعت 4 تا 6 تلفنی میتونه بهت مشاوره بده. امرز زنگ بزن بهشون
ممنون قاصدک ایشاله به سلامتی بقیه دوران بارداری رو میگذرونی.مشکل انعقادیت چی بود دقیقا؟ دلنیا حتما امروز زنگ میزنم به دکتر رضایی ...ممنون راستی میگن ه÷ارین خوب جذب نمیشه یا خارجی اش خوبه ویا سلکسان یا فرگمین برای این مشکل باید از سه ماه قبل ویتامین ب 12 هفته ای یک بار تزریق کنی و هر روز ویتامین ب6 و فولیک اسید بخوری...اینو از یک متخصص سقط شنیدم..حالا برای من سواله که کی این ویتامینها جذبشون بهتره ...میدونم اگه مواد کافئین دار خورده باشی مثل چای و یا قهوه ممکنه این ویتامینها خوب جذب نشن...راستش من خیلی دلم میخواد چای و قهوه نخورم اصلا ولی نمیشه....اینقدر استرسم بالاست که فقط یا خوردن قهوه آروم میشم...